ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτη Κύπελλο …και αναμονή για πρωτάθλημα

τρίτη-κύπελλο-και-αναμονή-για-πρωτάθ-748355

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος για τον 2ο όμιλο που αρχίζουν την ερχόμενη Τρίτη είναι πλέον πρώτη προτεραιότητα για την ΠΑΕ Βόλος περιμένοντας σήμερα και το συμβούλιο της Football League μήπως αποφασίσει και άμεσα κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής … που πάντως το γρηγορότερο που μπορεί να ξεκινήσει είναι το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου.

Η Football League έχει σήμερα συνεδρίαση του ΔΣ για τηλεοπτικά και σέντρα και από τα «καυτά» θέματα θα είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγωνιστική περίοδο 2018/΄19, ενώ στο τραπέζι βέβαια θα τεθεί τόσο το θέμα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, όσο και το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών. Φυσικά θα υπάρξει και ενημέρωση σχετικά με την απόρριψη του Διαιτητικό Δικαστηρίου της προσφυγής της Super League, η οποία δεν επιθυμούσε μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της και της 2ης της Football League.

Τρίτη με Απόλλωνα

Για τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος η ΠΑΕ Βόλος την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 25/9 στις 16.30 θα παίξει το πρώτο ματς στους ομίλους και θα υποδεχτεί στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ως γνωστόν η ΠΑΕ Βόλος θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και εκτός του Απόλλωνα Λάρισας θα παίξει τον Οκτώβριο εκτός έδρας με τη Λαμία και αρχές Δεκεμβρίου θα έχει το μεγάλο παιχνίδι καθώς οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν στον Βόλο την ΑΕΚ…

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του 2ου ομίλου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (26/09/2018): ΑΕΚ-Λαμία και 25/9 16.30 ΠΑΕ Βόλος-Απόλλων Λάρισας

2η αγωνιστική (30-31/10/2018 και 01/11/2018): Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ και Λαμία- ΠΑΕ Βόλος

Και 3η αγωνιστική (4-5-6/12/2018): Απόλλων Λάρισας-Λαμία και ΠΑΕ Βόλος-ΑΕΚ.

Περιμένοντας και το ματς με την ΑΕΚ που αργεί στην ΠΑΕ Βόλος δεν αποκλείεται να βάλουν στο τραπέζι τη συζήτηση το ματς αυτό να γίνει είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο ΕΑΚ αναλογώς με την κατάσταση που θα βρίσκεται το Δεκέμβρη αφού θα υπάρχει πολύς κόσμος και εκτός Βόλου που θα θέλει να δει αυτό το παιχνίδι…

Αγωνιστικά πάντως η ομάδα τώρα είναι έτοιμη για το ματς της Τρίτης με τον Απόλλωνα Λ. που ο προπονητής Χουάν Φεράντο δεν έχει έτοιμο τον Αργεντινό Λούκας Γκαρσία που προερχόταν από τραυματισμό και ήδη ανεβάζει ρυθμούς για να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος…

Οι ακαδημίες

Ξεκίνησε από αυτή την εβδομάδα η λειτουργία και της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος και την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος, ενώ στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» τόσο ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο όσο και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Πίτου Γκαρσία.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος λειτουργούν φέτος με τμήματα γεννηθέντων 2009, 2010, 2011, 2012 και θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (09:00-13:00 και 18:00-20:00).

Δωρεάν είσοδος για ΑΜΕΑ και μακροχρόνια ανέργους

Η ΠΑΕ Βόλος θέλοντας να δείξει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αποφάσισε την δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε ΑΜΕΑ και σε μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργία) με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ. 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου