ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα φανεί στο… χειροκρότημα

θα-φανεί-στο-χειροκρότημα-748851

Ήθελε και μπορούσε περισσότερα, θα μπορούσε και λιγότερα.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, με τους Σεβιγιάνους να είναι ανώτεροι συνολικά, αλλά τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς.

Έτσι, ο ένας βαθμός (που κάλλιστα μπορούσε να μην είχε μπει στο σακούλι) που πήραν από τον αγώνα με τους Ισπανούς θα φανεί όταν γίνει… ταμείο τον Δεκέμβριο αν είναι καλός. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» από το 73’ λόγω δεύτερης κίτρινης (η πρώτη βγήκε στο 21’) στον Τσιμίκα.

Ανώτεροι ήταν συνολικά ήταν οι φιλοξενούμενοι, που είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή της μπάλας, βγάζοντας την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, σε σημαντικό κομμάτι του αγώνα. Ωστόσο, οι Πειραιώτες είχαν λιγότερες ευκαιρίες, αλλά και τις καλύτερες του αγώνα, με τον Ποντένσε να μην τελειώνει στο 41’ καλά τη φάση που του έκατσε και στη συνέχεια ο Χασάν να γλιστράει και να αστοχεί μπροστά από ανυπεράσπιστη εστία. Στο 50’, ο Ποντένσε έβγαλε φάτσα με τον Ρούμπλες, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ τον νίκησε.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (35’ Νάτχο), Φετφατζίδης (71’ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80’ Τοροσίδης), Φορτούνης, Χάσαν.

Στον πάγκο: Σα, Μιράντα, Γκιγιέρμε και Γκερέρο

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Ρόμπλες, Μαντί, Χάβι Γκαρσία, Σίδνεϊ, Γκουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λο Σέλσο (83’ Ινούι), Σέρχιο Λεόν (72’ Κανάλες), Τέγιο, Χοακίν (80’ Σανάμπρια), Λορέν Μορόν.

Στον πάγκο: Λόπεθ, Μπάρτρα, Μπουντεμπούζ και Φίρπο

Γήπεδο: Καραϊσκάκη

Διαιτητής: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία).
Βοηθοί: Μάρτσιν Μπόνιεκ και Νταβίντ Ιγκόρ Γκόλις.
Τέταρτος: Κριστόφ Μίρμους.

Πηγή: sport-fm.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου