ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κρατιέται ο Χάμιλτον, πρώτος και στη Σιγκαπούρη

δεν-κρατιέται-ο-χάμιλτον-πρώτος-και-στ-750931

Αν μπορεί κάποιος ας τον σταματήσει! Ο λόγος για τον Λιούις Χάμιλτον που επικράτησε και στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, φτάνοντας έτσι στο +40 από τον δεύτερο στη βαθμολογία, Σεμπάστιαν Φέτελ που από την πλευρά του τερμάτισε στην 3η θέση. Πίσω από τον Βρετανό πιλότο της Mercedes τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα που τελικά δεν επιφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ο Χάμιλτον έκανε έναν… περίπατο, αφού φάνηκε ότι το μονοθέσιο ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτά της Ferrari.

Από την πλευρά του, ο Φέτελ που εκκίνησε από την 3η θέση κατάφερε να περάσει σχετικά γρήγορα τον Φερστάπεν στη 2η θέση, αλλά στον 18ο γύρο, ο Φερστάπεν μέσω των πιτ κατάφερε να βγει μπροστά από τον Γερμανό, με τον τελευταίο να έχει παράπονα από την ομάδα του ότι η ultrasoft που είχε επιλέξει δεν θα αντέξει.

Στα μέσα του αγώνα παραλίγο να έχουμε δράματα, αφού ο Πέρεζ έπεσε πάνω στον Σιρότκιν με αποτέλεσμα να γίνει ένα… τρενάκι πίσω από τον τελευταίο που είχε μείνει κανονικά στην πίστα. Εκεί, η διαφορά Φέτελ με τον Φερστάπεν σχεδόν εκμηδενίστηκε, αλλά ο Χάμιλτον με όπλο τη μεγάλη εμπειρία του, κατάφερε να διατηρηθεί στην 1η θέση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου