ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ικανοποίηση μετά την πρώτη νίκη – πρόκριση στην ΠΑΕ Βόλος

ικανοποίηση-μετά-την-πρώτη-νίκη-πρόκ-750955

Στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος θα συνεχίσει η ΠΑΕ Βόλος η οποία πέρασε νικηφόρα από την 3η φάση, δίνοντας το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν στην Κω.

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εκεί επιβλήθηκε με 2-0 του Αντίμαχου, σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ενώ ο Χουάν Φεράντο είχε την πολυτέλεια να μην ξεκινήσει από την αρχή του παιχνιδιού τον Πίτου Γκαρσία. Σκόρερ της ΠΑΕ Βόλος οι Μάντζης στο 11’ και Ηλιόπουλος στο 69’.

Ο αγώνας

Ο Αντίμαχος έχοντας δώσει ήδη δύο παιχνίδια στον θεσμό, επικρατώντας με 3-1 της Θύελλας Ραφήνας και με το ίδιο σκορ του Αιολικού δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του Χουάν Φεράντο. Για τους κυανέρυθρους, που μπήκαν μουδιασμένα, όλα έγιναν πιο εύκολα, από το 11ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας Τσαραπατσάνης απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή του, χωρίς όμως να βρει κάποιον συμπαίκτη του και έτσι ο Μάντζης ξεκινώντας κούρσα από το ημικύκλιο της σέντρας και αφού προχώρησε μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά από τα αριστερά για το 0-1.

Στο 19ο λεπτό η κεφαλιά του Ντεντάκη πέρασε άουτ ενώ στο 28’ και στο 29’ ο Ηλιόπουλος είδε δύο φορές τον Τσαραπατσάνη να του λέει «όχι», ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Μάντζη στο 31’ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να απομακρύνει με τα πόδια.

Από την άλλη η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 33’ όταν το γυριστό σουτ του Μπεκιρλάρι πέρασε έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Καραγκιολίδη και το πρώτο μέρος έκλεισε με το διαγώνιο σουτ του Κότο να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΠΑΕ Βόλος ξεκίνησε με μια μοναδική στιγμή να διπλασιάσει τα τέρματα της, αφού μετά από τακουνάκι του Μάντζη ο Ηλιόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Τσαραπατσάνη.

Δύο λεπτά αργότερα οι κυπελλούχοι Δωδεκανήσου έφτασαν μια ανάσα απ’ την ισοφάριση όταν το πλασέ του Μπεκιρλάρι από πλεονεκτική θέση μετά από παράλληλη πάσα του Χατζηφούντα πέρασε μόλις άουτ. Αυτό ήταν και το καλύτερο διάστημα του Αντίμαχου στο ματς που στο 58’ απείλησε ξανά με τον Θωνιάτη, με τον Καραγκιολίδη να μπλοκάρει.

Από την άλλη ήρθε το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, και στο 66ο λεπτό με προβολή του Μάντζη, έπειτα από συρτό σουτ του Ντεντάκη.

Τρία λεπτά αργότερα και στο 69’ η ομάδα του Χουάν Φεράντο έκανε το 0-2 όταν ο Ντεντάκης έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά ο Μάντζης έστρωσε με κεφαλιά πάσα στον Ηλιόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση για την ομάδα του Βόλου.

Εννέα λεπτά αργότερα ο νεοεισελθείς Πίσπας προσπάθησε να πετύχει και το 0-3, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σταματώντας στο δοκάρι με σουτ εντός περιοχής.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).

Βοηθοί: Θανάσης Στεφούλης (ΕΠΣ Γρεβενών), Μιχάλης Χατζημανώλης

(ΕΠΣ Λακωνίας).

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζηβασίλης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (68’ Παππάς), Θωνιάτης, Χατζηφούντας, Μπεκιρλάρι, Φονσέκα (78’ Χατζηπαναγιώτης), Χατζησουλεϊμάν (53’ Δρόσος), Μαργαρίτης, Ιωαννίδης

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ (65’ Πίτου Γκαρσία), Μάντζης, Καμπαγιέρο (84’ Δόρης), Ηλιόπουλος (77’ Πίσπας), Κότο, Ουνγιαλίδης

Με Φεράντο η πρώτη των ακαδημιών

Αύριο Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ακαδημίας της ΠΑΕ Βόλου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά: «Την Τρίτη 18/9 στις 4μ.μ. μπροστά από τη θύρα 1 του ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος. Στη συγκέντρωση θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των ομάδων και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος. Το «παρών» στο ΕΑΚ για την πρώτη συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος, θα δώσει ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο».

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου