ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΦΑΝΤΖΙΟ ΜΠΟΥΙΣ: «Είδα 14 λιοντάρια»

φαντζιο-μπουισ-είδα-14-λιοντάρια-750963

Δεν θα μπορούσε από το να είναι πλήρως ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του ο Φάντζιο Μπούις, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, χαρακτηρίζοντας και τους 14 που χρησιμοποιήθηκαν ως λιοντάρια. Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Βέλγος τεχνικός:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση, την οποία πετύχαμε με ωραίο ποδόσφαιρο και τη δικαιούμαστε 100%. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί είδα 14 λιοντάρια και άλλα 4 που ήταν στον πάγκο και ήθελαν να παίξουν και τα παιδιά που ήταν έξω γιατί και αυτοί παίζουν ρόλο στην ομάδα. Για τη συνέχεια θέλει ηρεμία, να δουλέψει η ομάδα, να κάνει αυτά που ξέρει και πιστεύω ότι η ομάδα μεγαλώνει. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα Δράμας, να πετύχει τους στόχους της. Καλή συνέχεια».

Στη συνέχεια απαντώντας σε ρωτήσεις των ΜΜΕ δήλωσε:

Για το αν θεωρεί την πρόκριση ως έκπληξη: «Για μένα δεν είναι έκπληξη, από τα φιλικά δείξαμε ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Για την ψυχολογία μας θα είναι πολύ καλή αυτή η πρόκριση, αλλά έχουμε άλλο στόχο. Σίγουρα, αγωνιστικά και οικονομικά θα ωφεληθεί η ομάδα, αλλά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από αύριο (σ.σ. σήμερα) για εμάς υπάρχει ξανά δουλειά και προπόνηση και ξεχνάμε τα σημερινά (σ.σ. χθεσινά)».

Τέλος, αφιέρωσε την πρόκριση στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Ιμεράι, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο λέγοντας: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι η ομάδα θα παίξει ποδόσφαιρο φέτος, γιατί ο κόσμος της Νίκης θέλει να δει ποδόσφαιρο. Αφιερώνω την πρόκριση στον πρόεδρο, Νίκο Ιμεράϊ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο, καθώς εδώ και δύο χρόνια που έχω επιστρέψει στη Νίκη πέρα από το παιχνίδι με τον ΝΠΣ, είναι η πρώτη φορά που είδα τόσους φιλάθλους και πιστεύω ότι τους κρατάμε κοντά μας».

Βεργέτης: «Μεγάλη στεναχώρια»

Κατηφής από την εικόνα της ομάδας της Δόξας, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης επεσήμανε: «Ξεκινήσαμε τις επίσημες υποχρεώσεις με όχι θετικό τρόπο, κάτι που μας δημιουργεί μεγάλη στενοχώρια. Είχαμε προσδοκίες για το θεσμό του Κυπέλλου να συνεχίσουμε και να φέρουμε ομάδα Super League στην πόλη μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στο 50% της ετοιμότητας, έτυχε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα λίγο νωρίτερα απ’ όσο θα θέλαμε.

Εχουμε επικεντρωθεί κυρίως, σε 4 εβδομάδες δουλειάς, σε φυσική κατάσταση και μας λείπουν πολλά πράγματα, σε ότι αφορά το μοντάρισμα της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουμε ακόμα προλάβει να δοκιμάσουμε, δεύτερο σχηματισμό. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να αφήσει την ομάδα να δουλέψει. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο υλικό των παικτών που διαθέτουμε και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να συγχαρώ τη Νίκη Βόλου για την πρόκρισή της.

Θέλω να κάνω μια αναφορά, ότι ο διαιτητής παραδέχτηκε και τα τρία χέρια, αλλά δεν τα έδωσε, χωρίς να ξέρω το λόγο και χωρίς να αποτελεί ελαφρυντικό για την απόδοσή μας η οποία πρέπει να βελτιωθεί για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο γήπεδο.

Σε πολλά σημεία του αγώνα έπρεπε να έχουμε καλύτερη απόδοση, απλώς είναι ένα παράπονο που μου το μετέφεραν άνθρωποι της ομάδας.

Υπάρχουν παίκτες που έβγαλαν πρώτη φορά 90λεπτο και νέοι παίκτες που δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί»

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η Νίκη μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική:

«Η ομάδα πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα θα πρωταγωνιστήσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου