ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση μέσα στην Κω

πρόκριση-μέσα-στην-κω-751558

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και στους ομίλους του θεσμού πήρε χωρίς κόπο χθες η ΠΑΕ Βόλος, επικρατώντας με 2-0 του Αντίμαχου από την Κω.

Ο Αντίμαχος έχοντας δώσει ήδη δύο παιχνίδια στον θεσμό, επικρατώντας με 3-1 της Θύελλας Ραφήνας και με το ίδιο σκορ του Αιολικού δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του Χουάν Φεράντο, η οποία στο πρώτο επίσημο παιχνίδι πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.

Για τους κυανέρυθρους όλα έγιναν πιο εύκολα, από το 11ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας Τσαραπατσάνης απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή του, χωρίς όμως να βρει κάποιον συμπαίκτη του και έτσι ο Μάντζης πήρε την μπάλα από το ημικύκλιο της σέντρας και αφού προχώρησε μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά από τα αριστερά για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θέλησαν να ισοφαρίσουν, είχαν μια καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Χατζησουλεϊμάν, αλλά η ΠΑΕ Βόλος έκανε δύο τα τέρματά της με τον Μάντζη να κάνει την κεφαλιά – πάσα για τον Ηλιόπουλο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν είχε πρόβλημα να πετύχει το 0-2 και να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση.

Εννέα λεπτά αργότερα ο νεοεισελθείς Πίσπας προσπάθησε να πετύχει και το 0-3, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σταματώντας στο δοκάρι με σουτ εντός περιοχής.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).

Βοηθοί: Θανάσης Στεφούλης (ΕΠΣ Γρεβενών), Μιχάλης Χατζημανώλης (ΕΠΣ Λακωνίας).

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ: (Γιάννης Μανούσογλου) Τσαραπατσάνης, Χατζηβασίλης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (68’ Παππάς), Θωνιάτης, Χατζηφούντας, Μπεκιρλάρι, Φονσέκα (78’ Χατζηπαναγιώτης), Χατζησουλεϊμάν (53’ Δρόσος), Μαργαρίτης, Ιωαννίδης

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: (Χουάν Φεράντο) Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ενγκουέμ (63’ Πίτου Γκαρσία), Καμπαγέρο (83’ Δώρης), Πέντα, Ηλιόπουλος (75’ Πίσπας), Μάντζης, Κότο.

Οι αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου

Με τη διεξαγωγή της 3ης φάσης συνεχίζεται η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, με τα ματς να διεξάγονται χθες και σήμερα, 15-16 Σεπτεμβρίου. Τηλεοπτικό σήμερα, εκτός του ματς της Νίκης με τη Δόξα, θα είναι και το ματς ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ηρακλή που θα γίνει στο «Ελ Πάσο» κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά οι αγώνες :

Χθες

Kιθαιρών Καπαρελλίου-Ηρόδοτος 1-3

Αντίμαχος-ΝΠΣ Βόλος 0-2

Σήμερα – Κυριακή (16/9)

16:30 Θεσπρωτός-Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

16:30 Α.Ο. Καρδίας-Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου)

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

16:30 Κόρινθος-Παναχαϊκή

Διαιτητής: Νταούλας (Δυτικής Αττικής)

16:30 ΟΦ Ιεράπετρας-Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

16:30 Απόλλων Παραλιμνίου-Αιγινιακός

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

16:30 Ερμιονίδα-ΑΟΧ-Κισσαμικός

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

16:30 Γιαννιτσά-Τρίκαλα

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

16:30 Τηλυκράτης-Αήττητος Σπάτων

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

16:30 Ερμής Αμυνταίου-Εργοτέλης

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

16:30 Εθνικός-Ηρακλής

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

16:30 Θύελλα Καμαρίου-Σπάρτη

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

16:30 Επισκοπή-Κέρκυρα

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

18:30 Άρης Αβάτου-Πλατανιάς

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

18:30 Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Φαλτακας (Γρεβενών), Τζιουβάρας (Κοζάνης).

Με Φεράντο η πρώτη των ακαδημιών

Μεθαύριο Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ακαδημίας της ΠΑΕ Βόλου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά: «Μεθαύριο Τρίτη 18/9 στις 4.00 μ.μ. μπροστά από τη θύρα 1 του ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος.

Στη συγκέντρωση μεθαύριο Τρίτη θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των ομάδων και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος.

Το «παρών» στο ΕΑΚ για την πρώτη συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος, θα δώσει ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο».

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου