ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτο επίσημο… πρώτη πρόκριση

πρώτο-επίσημο-πρώτη-πρόκριση-751896

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα ως ομάδα της football league, αλλά και της σεζόν δίνει σήμερα Σάββατο στις 4.30 μ.μ. η ΠΑΕ Βόλος, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αντίμαχο Κω για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και η ομάδα του Χουαν Φεράντο θέλει τη νίκη πρόκριση για να συνεχίσει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι «κυανέρυθροι» αναχώρησαν το πρωί χθες για το νησί των Δωδεκανήσων, με τον Χουάν Φεράντο να παίρνει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές… για το σημερινό ματς στην Κω (γήπεδο Ανταγόρα).

Αναλυτικά η αποστολή: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Τουλίκας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Πίσπας, Ουνγιαλίδης, Κότο. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μεληκιώτη, Φράγκο, Λούκας Γκαρσία και Καρρίκι.

Για την ΠΑΕ Βόλος στόχος είναι η πρόκριση και η ομάδα έχει δείξει ότι είναι έτοιμη και για το πρωτάθλημα…

Στα έως τώρα φιλικά η ΠΑΕ Βόλος έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα (στη Λειβαδιά 3-0 από τον Λεβαδειακό), ενώ δεν έχει σκοράρει σε ένα ακόμη ματς (στο 0-0 με τον Εθνικό) έχοντας πετύχει συνολικά 22 γκολ και έχοντας δεχτεί 7.

Οι άλλες δυο ισοπαλίες της ΠΑΕ Βόλος ήταν με ομάδες Super League (1-1 στη Λαμία με το γκολ του Μαλακασιώτη και το 1-1 στη Νεάπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης , ενώ οι πρώτες νίκες ήταν στην Πορταριά επί του Μαγνησιακού 8-0 (3 γκολ ο Μάντζης ,2 ο Πίτου Γκαρσία και από ένα οι Πέντα, Κορέλας, Μαλακασιώτης) και επί του Θησέα 4-0 (Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Καμπαγέρο, Λούκας).

Στη Νεάπολη η ΠΑΕ Βόλος έχει κερδίσει τα Τρίκαλα 2-0 (Ηλιόπουλος, Φράγγος),τον Αιγινιακό 1-0 (Μεληκιώτης) και τη Δόξα Δράμας 2-1 (Μάντζης,Πέντα), ενώ κέρδισε στον Αλμυρό τον ΓΣΑ 1-0 (Καρρίκι)και στην Καρδίτσα τον ΑΟ Σελλάνων 2-1 (Καρρίκι, Πίσπας).

Ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής θα διευθύνει το ματς του Αντίμαχου με της ΠΑΕ Βόλος, έχοντος βοηθούς τους Θανάση Στεφούλη (ΕΠΣ Γρεβενών) και Μιχάλη Χατζημανώλη (ΕΠΣ Λακωνίας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Με Φεράντο η πρώτη των ακαδημιών

Την προσεχή Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ακαδημίας της ΠΑΕ Βόλου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά: «Την ερχόμενη Τρίτη 18/9 στις 4.00 μ.μ. μπροστά από τη θύρα 1 του ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος.

Στη συγκέντρωση της ερχόμενης Τρίτης θα υπάρξει η πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των ομάδων και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος.

Το «παρών» στο ΕΑΚ για την πρώτη συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος, θα δώσει ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο».

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Οι αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου

Με τη διεξαγωγή της 3ης φάσης συνεχίζεται η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, με τα ματς να διεξάγονται το διήμερο, σήμερα και αύριο, 15-16 Σεπτεμβρίου.

Τηλεοπτικό αύριο, εκτός του ματς της Νίκης με τη Δόξα, θα είναι και το ματς ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ηρακλή που θα γίνει στο «Ελ Πάσο» κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά οι αγώνες :

Σάββατο (15/9)

16:00 Kιθαιρών Καπαρελλίου – Ηρόδοτος

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

16:30 Αντίμαχος – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κυριακή (16/9)

16:30 Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Ζαμπαλας (Ηπείρου)

16:30 Α.Ο. Καρδίας – Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου)

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

16:30 Κόρινθος – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Νταουλας (Δυτικής Αττικής)

16:30 ΟΦ Ιεράπετρας – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

16:30 Απόλλων Παραλιμνίου – Αιγινιακός

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

16:30 Ερμιονίδα – ΑΟΧ-Κισσαμικός

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

16:30 Γιαννιτσά – Τρίκαλα

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

16:30 Τηλυκράτης – Αήττητος Σπάτων

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

16:30 Ερμής Αμυνταίου – Εργοτέλης

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

16:30 Εθνικός – Ηρακλής

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

16:30 Θύελλα Καμαρίου – Σπάρτη

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

16:30 Επισκοπή – Κέρκυρα

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

18:30 Άρης Αβάτου – Πλατανιάς

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

18:30 Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Φαλτακας (Γρεβενών), Τζιουβάρας (Κοζάνης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου