ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεσηκωμός του κόσμου!!!

ξεσηκωμός-του-κόσμου-461016

Ξεσηκωμός του κόσμου παρατηρείται στο Βόλο εν όψει του κυριακάτικου αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα Ολυμπιακό του Πειραιά.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν περισσότεροι φίλαθλοι από κάθε άλλη φορά και αυτό φαίνεται και από τη ζήτηση των εισιτηρίων, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρχει και η σχετική ηρεμία, με την Αστυνομία να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή θα υπάρχουν και φίλαθλοι των φιλοξενούμενων που έχουν δεχθεί συστάσεις καλής συμπεριφοράς, ενώ το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ και της Σουπερλίγκα Βαγγέλης Μαρινάκης…

Στην κυριακάτικη αγωνιστική πρόκληση του Ολυμπιακού Βόλου πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι ο κόσμος, που μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ περιμένει το ματς με την πρωτοπόρο και αήττητη στην επαρχία ομάδα του Πειραιά και θα δώσει δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό…

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση των οργανωμένων του Austrian Boys: “Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο πως ο Ολυμπιακός Βόλου γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ. Αυτό που ο κάθε Βολιώτης είχε στο πίσω μέρος του μυαλού καθ’ όλη τη μαύρη εικοσαετία της ομάδας μας γίνεται πλέον πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήρθε μόνο για να μείνει, αλλά για να κάνει το πανελλήνιο να υποκλίνεται στο μεγαλείο του. Ο θρίαμβος επί της ΑΕΚ γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια όλους τους Μαγνησιώτες σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν κατοικούν. Η νύχτα του περασμένου Σαββάτου θα μείνει χαραγμένη σε όλους τους Βολιώτες φιλάθλους ως η «Νύχτα της Δικαίωσης».

Κρατώντας ζωντανή τη χαρά του θριάμβου, την Κυριακή το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό υποδεχόμαστε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Πειραιώς. Ένα ντέρμπι μεταξύ 2 ομάδων που αποδίδουν αποδεδειγμένα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Με την ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες των τρομερών παιδιών του Σάκη Τσιώλη και την πεποίθηση πως αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη από κράμα νικητή ετοιμαζόμαστε να γράψουμε ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το χρώμα που θα δεσπόζει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή θα είναι το Κόκκινο. Η τελευταία πινελιά όμως που θα δώσει και τον τόνο θα πρέπει να είναι βολιώτικη. Για αυτό λοιπόν με φωνή, ρυθμό και ατελείωτο τραγούδι πάμε να πάρουμε τη νίκη στήνοντας ακόμη ένα βολιώτικο πανηγύρι στους ρυθμούς των Austrian Boys.

Ραντεβού στην κερκίδα, γιατί όταν η ιστορία γράφεται είναι απερίγραπτη η φράση «ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ’ΓΩ ΕΚΕΙ»…

Παρασκευή 9:00 μ.μ. στα γραφεία μας θα διεξαχθεί η μηνιαία γενική συνέλευση των μελών του.

Κυριακή η άνοδος των οργανωμένων στο ξενέρωτο Πανθεσσαλικό θα πραγματοποιηθεί με μαζική μηχανοκίνητη πορεία στις 3:00 μ.μ.”

Από την άλλη πλευρά οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Πειραιά λέγεται ότι ήδη εξάντλησαν τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια και όλα δείχνουν ότι στο Πανθεσσσαλικό θα είναι το απόγευμα της Κυριακής περίπου 20.000 φίλαθλοι!!!

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου