ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλαξαν και η μέρα και ο τόπος!

άλλαξαν-και-η-μέρα-και-ο-τόπος-752571

Η ΠΑΕ Βόλος μαθαίνοντας την Τετάρτη τον αντίπαλό της στο Κύπελλο ενημερώθηκε πως θα παίξει Κυριακή στη Ρόδο, αλλά την επομένη μέρα άλλαξαν και η μέρα και ο τόπος για τον πρώτο επίσημο αγώνα κόντρα στον Αντίμαχο από την Κω…

Ετσι για αύριο Σάββατο 15/9 στις 4.30 μ.μ. στην Κω (γήπεδο Ανταγόρα) ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Αντίμαχος – Βόλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) με βοηθούς Στεφούλη (Γρεβενών), Χατζημανώλη (Λακωνίας).

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τον Αντίμαχο και στόχος για την ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι η πρόκριση με την ομάδα ώς τώρα να έχει δείξει ότι είναι έτοιμη και για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα…

Μόνη απουσία για το αυριανό ματς για τον Χουάν Φεράντο θα είναι ο Αργεντινός Λούκας Γκαρσία που πάντως μετά το πρόβλημα τραυματισμού του άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς.

1η συγκέντρωση των ακαδημιών

Την ερχόμενη Τρίτη 18/11 στις 4.00 μ.μ. μπροστά από τη θύρα 1 του ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος.

Στη συγκέντρωση της ερχόμενης Τρίτης θα υπάρξει η πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των ομάδων και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος.

Το «παρών» στο ΕΑΚ για την πρώτη συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος, θα δώσει ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο.

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Δωρεάν είσοδος για ΑΜΕΑ και μακροχρόνια ανέργους

Η ΠΑΕ Βόλος θέλοντας να δείξει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αποφάσισε την δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε ΑΜΕΑ και σε μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργία) με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου