ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία στην Ιτέα για Θησέα

ισοπαλία-στην-ιτέα-για-θησέα-753632

Ισόπαλος αναδείχθηκε εκτός έδρας με τον Αστέρα Ιτέας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Θησέας Αγριάς με σκορ 1-1.

Η ομάδα της Αγριάς παρατάχθηκε χωρίς τους Οικονόμου και Χατζησταμάτη, με τον Κώστα Παπαστεργίου να επιλέγει κάτω από τα δοκάρια τον Κεφαλά και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Καψιώτη – Κοτζαθανάση – Γιαουπλάρι – Βαν ντε Γουΐχε. Σφάκας, Πέτσης και Αγιασιώτης ήταν η τριάδα των μέσων, με τους Παπαϊωάννου (αριστερά) και Δημητριάδης (δεξιά) και τον Βλάχο σε ρόλο επιθετικού.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Μαγνησίας ο Βλάχος στο 14ο λεπτό έπειτα από κάθετη πάσα του Αγιασιώτη και πλασέ στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα, ωστόσο ο σκόρερ αντικαταστάθηκε στο 30’, έπειτα από ένα «τσίμπημα» που ένιωσε στον δικέφαλο, αλλά δεν ήταν η μόνη αναγκαστική αλλαγή, αφού εκτός αγώνα δέκα λεπτά πριν είχε περάσει και ο Σφάκας, μετά από δυνατό μαρκάρισμα στο γόνατο.

Για τους γηπεδούχους η ισοφάριση ήρθε στο 78’ με τον Κακαβά να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Γιαουπλάρι, με την ομάδα του Αστέρα να έχει και δύο δοκάρια μέχρι και το φινάλε.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς (46’ Κουτσιρίμπας ), Καψιώτης, Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Γιαουπλάρι, Σφάκας (20’ λ. τρ. Ζάχος), Πέτσης, Παπαϊωάννου 79’ Κακάλια (, Βλάχος (30’ λ. τρ. Φραγκογιάννης), Αγιασιώτης (65’ γεγλής), Δημητριάδης (83’ Παναγιώτου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου