ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ετοιμότητα… για τη συνέχεια

σε-ετοιμότητα-για-τη-συνέχεια-461316

Σε ετοιμότητα για την συνέχεια και την επόμενη πρόκληση είναι στον Ολυμπιακό Βόλου μετρώντας απουσίες και επιστροφές για το ματς της Κυριακής στο Βόλο με τον Ολυμπιακό του Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία αφού παρά το μεγάλο όνομα του αντιπάλου και πρωτοπόρου Ολυμπιακού η Βολιώτικη ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία ειδικά μετά τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και θέλει άλλη μια μεγάλη επιτυχία αυτή τη φορά μπροστά και στον κόσμο του…

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής το ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Χαβιέ Ουμπίντες που στην πρώτη προπόνηση της ομάδας δεν τέλειωσε το πρόγραμμα, προφανώς για να προφυλαχτεί και να μην απουσιάσει την Κυριακή τη στιγμή που ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χαλιφά Σανκαρέ και Γιάννη Ζαραδούκα λόγω τιμωρίας, ενώ ο Σολάκης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς στη Λάρισα

Το ματς της Κυριακής μπορεί να είναι διαφορετικό, όπως κάθε παιχνίδι, αλλά για τον φετινό Ολυμπιακό Βόλου τίποτα δεν αποτελεί πλέον έκπληξη, με τον κόσμο να περιμένει συνέχεια.

Στην Κυριακάτικη πρόκληση του Ολυμπιακού Βόλου πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι και ο κόσμος που μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ περιμένει το ματς με την πρωτοπόρο και αήττητη στην επαρχία ομάδα του Πειραιά και θα δώσει δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό…

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση των οργανωμένων του Austrian Boys: “Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο πως ο Ολυμπιακός Βόλου γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ. Αυτό που ο κάθε Βολιώτης είχε στο πίσω μέρος του μυαλού καθ’ όλη τη μαύρη εικοσαετία της ομάδας μας γίνεται πλέον πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήρθε μόνο για να μείνει αλλά για να κάνει το Πανελλήνιο να υποκλίνεται στο μεγαλείο του. Ο θρίαμβος επί της ΑΕΚ γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια όλους τους Μαγνησιώτες σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν κατοικούν. Η νύχτα του περασμένου Σαββάτου θα μείνει χαραγμένη σε όλους τους Βολιώτες φιλάθλους ως η «Νύχτα της Δικαίωσης».

Κρατώντας ζωντανή τη χαρά του θριάμβου, την Κυριακή το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό υποδεχόμαστε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Πειραιώς. Ένα ντέρμπυ μεταξύ 2 ομάδων που αποδίδουν αποδεδειγμένα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Με την ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες των τρομερών παιδιών του Σάκη Τσιώλη και την πεποίθηση πως αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη από κράμα νικητή ετοιμαζόμαστε να γράψουμε ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το χρώμα που θα δεσπόζει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή θα είναι το Κόκκινο. Η τελευταία πινελιά όμως που θα δώσει και τον τόνο θα πρέπει να είναι Βολιώτικη. Για αυτό λοιπόν με φωνή, ρυθμό και ατελείωτο τραγούδι πάμε να πάρουμε τη νίκη στήνοντας ακόμη ένα Βολιώτικο πανηγύρι στους ρυθμούς των Austrian Boys.

Ραντεβού στην κερκίδα, γιατί όταν η ιστορία γράφεται είναι απερίγραπτη η φράση «ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ‘ΓΩ ΕΚΕΙ»……..

Παρασκευή 9:00 μμ ώρα στα γραφεία μας θα διεξαχθεί η μηνιαία γενική συνέλευση των μελών του.

Κυριακή η άνοδος των οργανωμένων στο ξενέρωτο Πανθεσσαλικό θα πραγματοποιηθεί με μαζική μηχανοκίνητη πορεία στης 3:00 μμ.”

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου