ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βλέπει» Νάγκι σήμερα ο Χαραλαμπίδης

βλέπει-νάγκι-σήμερα-ο-χαραλαμπίδης-461648

Ο Ούγγρος Γκέργκο Νάγκι βρίσκεται από χθες στον Βόλο για λογαριασμό των κυανολεύκων και σήμερα θα δοκιμαστεί από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο 18χρονος επιθετικός που υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του κάτω των 16, αν πείσει θα αποκτηθεί, αφού η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεσή της.

Αντίθετα ο Τάσος Μπακασέτας δεν θα έρθει τελικά από την Τρίπολη δανεικός στη Νίκη Βόλου. Οι Αρκάδες απάντησαν χθες αρνητικά στην περίπτωση δανεισμού του, αφού υπολογίζεται από το νέο προπονητή του συγκροτήματος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Πάντως για τη Νίκη είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση όχι με έναν, αλλά με δυο επιθετικούς. Τέσσερις μέρες απομένουν για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και οι άνθρωποι της διοίκησης εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Νέα κόντρα για χάρη της ΑΕΚ…

Δεν έφταναν οι κόντρες που είχαν για τις ομάδες που διοικούν, τώρα ο Γιδόπουλος καταφέρθηκε κατά του Μπέου και για χάρη της ΑΕΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Score», τόνισε χαρακτηριστικά: «Ποιος είναι ο Μπέος που τολμά να πιάσει στο στόμα του την ΑΕΚ; Θα μπορούσε να μιλήσει για την ομάδα του και τη νίκη της και μέχρις εκεί. Τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις ωθούν τον κόσμο στην αυτοδικία. Εμένα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι που δεν υπήρξε μία απάντηση σε όλες αυτές τις απαράδεκτες προκλήσεις σε βάρος της ΑΕΚ και του κόσμου της. Η ΑΕΚ πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι σε όλους τους Μπέους».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου