ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο Βελεστίνο με Ρήγα την Κυριακή η Νίκη Β.

στο-βελεστίνο-με-ρήγα-την-κυριακή-η-νίκ-757520

Το τελευταίο παιχνίδι πριν από τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο κάποια από τις ομάδες της Football League, την οποία θα γνωρίζει αύριο, θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι, που έψαχναν κάποιο δυνατό αντίπαλο, πιθανότατα από το πρωτάθλημα της Football League για το τελευταίο τους τεστ, επέλεξαν τελικά να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου την ερχόμενη Κυριακή στις 6μ.μ. στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Η ομάδα του Βελεστίνου από τη μεριά της ανακοίνωσε χθες και επίσημα την φιλική αναμέτρηση, ορίζοντας την τιμή εισόδου στα 5 ευρώ. Αναλυτικά: «Tο Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ιστορικό σύλλογο της Νίκης Βόλου, αυτή την Κυριακή και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Περιμένουμε όλους τους φίλους του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου να δώσουν το «παρών» σε αυτό το φιλικό-θεσμό στο πλαίσιο της προετοιμασίας». Τέλος, ενημερώνει πως χορηγός φανέλας της ομάδας του Ρήγα για τη φετινή σεζόν θα είναι η εταιρία «Qualita coffee service».

Εγκρίθηκαν τα έργα στο «Π. Μαγουλάς»

Η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στις 31 Αυγούστου. Συγκεκριμένα η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης αφορά το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ»», σύμφωνα με το σχέδιο και την εξουσιοδότηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης. Η μελέτη αφορά στις εργασίες ανακαίνισης και εξωραϊσμού του γηπέδου ποδοσφαίρου «Παντελής Μαγουλάς».

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν σύμφωνα με την απόφαση είναι:

1. Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στον αγωνιστικό χώρο 7.480 τ.μ.

2. Κατεδάφιση κερκίδας και ράμπας εισόδου γηπέδου, αποξήλωση οπλισμένων επιφανειών δαπέδων και απομάκρυνση αυτών των προϊόντων.

3. Επίστρωση δαπέδου εισόδου από ελαφρά οπλισμένο σκυρόδεμα για τη δημιουργία κλίσεων για απομάκρυνση των ομβρίων εμβ. 80,00τ.μ.

4. Κατασκευή περιμετρικής βάσης από οπλισμένο σκυρόδεμα σε βάθος 0,30μ. διαστάσεως 60,00*0,50*0,20.

5. Προμήθεια -κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων γηπέδου μήκους 230,00μ. και ύψους 2,20μ. και κερκίδων 60,00μ. και ύψος 1,10μ.

6. Εξωραϊσμός πρόσοψης γηπέδου επί της Μαιάνδρου (χτίσιμο, σοβάτισμα, βάψιμο τοίχου κάτω από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου, επαναχρωματισμός και προμήθεια τριών μεταλλικών δίφυλλων πορτών από γαλβανισμένο σίδερο).

7. Συντήρηση κερκίδας επί της οδού Μαιάνδρου (θύρα 1).

8. Προμήθεια και τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων με πλάτη.

9. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση για φωτισμό αγωνιστικού χώρου.

10. Κατασκευή βάσης – θεμελίων νέας κερκίδας θύρας 3. Σε επιφάνεια 60mX8m διαμόρφωση εδάφους, εκσκαφή και σκυροδέτηση για την δημιουργία θεμελίωσης νέας κερκίδας χωρητικότητας 1.300 θεατών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου