ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ και… Μπέος!

σοκ-και-μπέος-462374

Πολύ νωρίτερα από τη σέντρα ξεκίνησε το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, όπου δόθηκε η κόκκινη απάντηση στο γήπεδο προκαλώντας σοκ στην ΑΕΚ, ενώ ο Αχ. Μπέος ήταν το «κόκκινο πανί» πριν τον αγώνα…
Πριν ακόμα ξεκινήσει η αναμέτρηση υπήρξε ένταση στην κερκίδα των επισήμων. Μάλιστα κάποιοι φίλαθλοι πέρασαν το προστατευτικό και βρέθηκαν στην συγκεκριμένη κερκίδα και κινήθηκαν απειλητικά κατά του Αχιλλέα Μπέου και του γιου του Νίκου. Άμεσα επενέβησαν τα ΜΑΤ και δημιούργησαν ζώνες προστασίας. Ο Αχιλλέας Μπέος συνοδεία των αντρών ασφαλείας οδηγήθηκε στο μπουθ με την υπόλοιπη διοίκηση.
Η ένταση συνεχίστηκε και έξω από το μπουθ, όπου πλησίασαν φίλαθλοι της ΑΕΚ μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να διαπληκτίστηκε στα αποδυτήρια με άντρα της ασφαλείας της ΑΕΚ. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωνόταν, αλλά τα σενάρια στα δημοσιογραφικά ανέφεραν μια τέτοια κόντρα
Καθ’ όλα νόμιμη ήταν η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όπως είπε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου: «Εγώ είμαι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα… αυτοί που κατάντησαν έτσι την ΑΕΚ καλύπτουν τα δικά τους εγκλήματα με αυτά που λένε», υποστήριξε σχετικά με διαρροές από πλευράς «Ένωσης» περί άφιξής του με φουσκωτούς.
 
*Ένταση υπήρξε ξανά στο ημίχρονο καταρχάς μεταξύ παικτών στη φυσούνα κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια και στη συνέχεια στην κερκίδα με φιλάθλους να την «πέφτουν» σε δημοσιογράφους της ΑΕΚ
 
*Δεν του πάει το ΟΑΚΑ του Τάκη Γιαννόπουλου. Στην πρώτη επίσκεψη της ομάδας με τον Παναθηναϊκό έλειπε στο εξωτερικό, ενώ χθες ήταν άρρωστος με 40 πυρετό και δεν μπόρεσε να είναι στο γήπεδο! Έτσι δεν πανηγύρισε κανένα από τα δυο μεγάλα διπλά της ομάδας του.
*Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού Βόλου παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι από τις κερκίδες που βρίσκονται μπροστά από τα δημοσιογραφικά. Οι νέοι κέρδισαν το δικό τους παιχνίδι και περίμεναν να δουν κάτι ανάλογο και στο ΟΑΚΑ… Τελικά έτριβαν τα μάτια τους για να πιστέψουν ότι είναι ξύπνιοι…
 
*Από τα μπουθ παρακολούθησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι κ.κ. Κρατήρας, Τόρης και Βαρούτσικος ήταν στο μπουθ. Ο κ. Κουτρούμπας πάντως προτίμησε την κερκίδα.
 
*Οπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό, έτσι και στο ΟΑΚΑ ο Σανκαρέ ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ και έδωσε το σύνθημα για νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.
*Το παιχνίδι -όπως και όλα τα υπόλοιπα της αγωνιστικής- θα ξεκινήσει με δέκα λεπτά καθυστέρηση, έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ και ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας κατά των διαιτητών.
 
*Ο Σάκης Τσιώλης είχε στη 18άδα και τους Ζέρη, Ρόκα, Αναστασίου και Γκότοβο.
 
*Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες και ο Στράτος Γιδόπουλος.
*Το γούρι κοινό σημείο με την επίσης μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟ και χθες ήταν η παρουσία του Θάνου Θεοδώρου στον πάγκο του Ολυμπιακού.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου