ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει Φορναρόλι ο Ολυμπιακός

παίρνει-φορναρόλι-ο-ολυμπιακός-462650

Πολύ κοντά στην τέταρτη και πιο σημαντική μεταγραφή του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που φέρνει στο Βόλο από την Ιταλία τον 24χρονο Ουρουγουανό επιθετικό της Σαμπντόρια Μπρούνο Φορναρόλι…

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τον Ουρουγουανό στράικερ και τη Σαμπντόρια για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ο Φορναρόλι, το όνομα του οποίου ακούστηκε το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, είναι γεννημένος στο Σάλτο της Ουρουγουάης στις 7 Σεπτεμβρίου 1987 και με το ψευδώνυμο «Εl Tuno» ξεκίνησε την καριέρα του στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, από όπου τα λαγωνικά της Σαμπντόρια τον «αλίευσαν» το 2008, μετά από μια εξαιρετική χρονιά όπου σε 26 ματς πέτυχε 14 γκολ.

Ωστόσο δεν κατάφερε να «στεριώσει» στη Γένοβα. Έπαιξε σε τέσσερα ματς και δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στη Σαν Λορέντζο της Αργεντινής (12 συμ./2 γκολ).

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ισπανική Ουέλβα (17 συμμ. – 2 γκολ), ενώ φέτος με τη Σαμπντόρια η οποία τον δίνει και πάλι δανεικό για να πάρει συμμετοχές έχει μόλις μια συμμετοχή ως αλλαγή του Αντόνιο Κασάνο στο παιχνίδι με την Κατάνια.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός (με ιταλικό διαβατήριο) στράικερ της Σαμπντόρια Μπρούνο Φορναρόλι είναι ένας ποδοσφαιριστής με αξιοπρόσεκτη παρουσία στο λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Γρήγορος και καλός με την μπάλα, με καλή τεχνική κατάρτιση, δυνατός -αν και κοντός (1,75 μ.)- και αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σαμπντόρια.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη τον Αποστόλη Αναστασίου από τον Μακεδονικό, τον Ισπανό Νοε Ακόστα Ριβέρα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ουνιβερσιτατέα Κλούζ της Ρουμανίας, και τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο Κάρλος Αουγκούστο Μπερτόλντι, γνωστό και ως Τικάο…

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου