ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος για τη νέα πρόκληση

ετοιμος-για-τη-νέα-πρόκληση-462907

 

Ετοιμος για τη νέα πρόκληση και τη νέα έκπληξη είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που αύριο στις 7.30 μ.μ. θα παίξει για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ… έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη της περασμένης Τρίτης στην Κέρκυρα αλλά και “οδηγό” την επιτυχία 3-1 επί των κίτρινων τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Βόλο και την τελευταία βολιώτικη επιτυχία στο ΟΑΚΑ με νίκη επί του ΠΑΟ 0-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που μετά τη μεγάλη νίκη 0-2 που πέτυχε στην Κέρκυρα για το κύπελλο πήρε περισσότερη δύναμη, αυτοπεποίθηση και ψυχολογία μετά από δυο ισοπαλίες και μια ήττα που έχει στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος ..

Στον Ολυμπιακό πάντως μετά την Κέρκυρα προσπαθούν με χαμηλούς τόνους να επιστρέψουν και στις νίκες πρωταθλήματος, αφού η ομάδα έχει μπροστά της δύσκολα ματς μιας και μετά την ΑΕΚ στην Αθήνα, έρχεται στο Βόλο ο Ολυμπιακός του Πειραιά.

Ο Σάκης Τσιώλης βλέποντας τη δύσκολη συνέχεια και το ότι η ομάδα ακόμη δεν ενισχύθηκε στη θέση που πονούσε, αυτή του γκολτζή, ελπίζει σε νίκες που θα δώσουν βαθμούς…

Για το αυριανό παιχνίδι πάντως υπάρχουν απουσίες, επιστροφές και ευχάριστα μηνύματα και σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει δύο λύσεις επιπλέον, αυτή του Χαβιέ Ουμπίντες που επιστρέφει μετά από 3 ματς πρωταθλήματος όπου η ομάδα δεν σκόραρε, και αυτή του Λεάντρο Άλβαρεζ που επιστρέφει από τιμωρία.

Αύριο πάντως υπάρχουν και απουσίες, αφού λείπουν λόγω τιμωρίας ο Ζαραδούκας και τη θέση του θα καλύψει ο Στάθης Ρόκας, αλλά απουσία είναι και αυτή του Πέτερ Ντολεζάι και έτσι στο κέντρο της άμυνας θα παίζουν και πάλι ο Χαλιφά Σανκαρέ και τον Χαβιέ Τομάς, όπως είχαν παίξει και στο πρώτο ματς και νικηφόρο με την ΑΕΚ στο Βόλο τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά και στα δυο τελευταία παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου