ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπώσεις ο Διαγόρας… νίκη ο Ατρόμητος

εντυπώσεις-ο-διαγόρας-νίκη-ο-ατρόμητ-462926

 

Τις εντυπώσεις στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό τις κέρδισε ο Διαγόρας. Ωστόσο η ουσία, που μετρά σε τέτοιες περιπτώσεις, ήταν στην πλευρά του Ατρόμητου, ο οποίος νίκησε 2-0 τους Ροδίτες στο Περιστέρι και έκανε το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Τα γκολ των Περόνε στο 41′ και Καμαρά στο 78′ έδωσαν το σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη εν όψει της ρεβάνς της 3ης Φεβρουαρίου στη Ρόδο, ωστόσο αυτό είναι το μόνο θετικό που μπορεί να κρατά ο Ελληνας τεχνικός από την αναμέτρηση.

Και αυτό γιατί οι Ροδίτες έκλεψαν τις εντυπώσεις, ήταν αυτοί που έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι (δοκάρι) του Ταραχούλσκι στο 9′ και είχαν και ένα ακυρωθέν γκολ του Σαλαμαστράκη στο 32′ ως οφσάιντ, σε μια πολύ δύσκολη και οριακή φάση.

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με 4-3-3 και τους Περόνε, Μπρίτο και Καμαρά στην επίθεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 4-2-3-1 έχοντας τον Ταραχούλσκι στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές στιγμές με τους Σαρμιέντο (7′), Νεμπεγλέρα (18′) και Καμαρά στο 39′ πριν το γκολ του Περόνε, την ώρα που οι Ροδίτες δεν είχαν κλειστεί, έψαχναν το γκολ και ήταν αρκετά δραστήριοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν οι φάσεις, η αδυναμία του Ατρόμητου να βρει ρυθμό και να πιάσει καλή απόδοση συνεχίστηκε, με δύο σουτ του Μπρίτο (48′, 67′) να είναι ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει. Ο Δώνης έκανε διπλή αλλαγή στο 68′ με Τάτο και Αναστασάκο αντί Φαβάλι και Περόνε, αντίστοιχα, για να βελτιώσει την εικόνα, ωστόσο αυτό δεν έγινε, παρά το πολύ ωραίο γκολ του Καμαρά στο 78′.

Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας διατήρησε το μαχητικό του πρόσωπο, έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Ταραχούλσκι στο 53′, απείλησε και με τον Σαλαμαστράκη στο 88′ και τελικά μπορεί να έχασε, αλλά το έκανε με το κεφάλι ψηλά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0

ΣΚΟΡΕΡΣ: 41′ Περόνε, 78′ Καμαρά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15′ Ολιβέιρα, 24′ Σαμπού, 51′ Περόνε, 88′ Σαρμιέντο – 20′ Αγκιρίμπα, 22′ Χριστοφιλέας, 73′ Πλάτανος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαμπού, Ολιβέιρα, Δάρλας (76′ Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας, Φαβάλι (68′ Τάτος), Σαρμιέντο, Καμαρά, Μπρίτο, Περόνε (68′ Αναστασάκος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (86′ Φράγκος), Γεωργίου (79′ Ρέγες), Αγκιρίμπα (75′ Γκούτμαν), Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου