ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μυαλό στο πρωτάθλημα

το-μυαλό-στο-πρωτάθλημα-463252

Το μυαλό στο πρωτάθλημα έστρεψε ήδη ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στην Κέρκυρα για το κύπελλο, αν και η νίκη αυτή είναι που του δίνει μια περισσότερη δύναμη, αφού ανέβασε κατά πολύ την ψυχολογία των παικτών μετά από δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Η ψυχολογική νίκη της Κέρκυρας έχει πολλά υπέρ που πρέπει να έχει και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, που είχε τρεις αγώνες χωρίς να πετύχει γκολ και προχθές πέτυχε δυο, ενώ του έδωσε και μεγάλο προβάδισμα στην πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ είναι η νέα πρόκληση για τον Ολυμπιακό που κόντρα σε θεωρητικά μεγάλες ομάδες δείχνει το καλό του πρόσωπο, ενώ θυμίζουμε ότι και η τελευταία του νίκη στο πρωτάθλημα έχει σημειωθεί στο ΟΑΚΑ και μάλιστα επί του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός στις 18 του περασμένου μήνα κέρδισε τον ΠΑΟ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Αθήνα και το Σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ έχει κοινό σημείο… πρόκλησης… το ότι δεν έχει κερδίσει ως τώρα και την ΑΕΚ στην Αθήνα… που επίσης προέρχεται από μεγάλη νίκη στο κύπελλο κερδίζοντας χθες βράδυ 0-2 τον ΠΑΟ.

Στον Ολυμπιακό μετά την Κέρκυρα προσπαθούν με χαμηλούς τόνους να επιστρέψουν και στις νίκες πρωταθλήματος, αφού έχει μπροστά του δύσκολα ματς μιας και μετά την ΑΕΚ στην Αθήνα, έρχεται στο Βόλο ο Ολυμπιακός του Πειραιά.

Ο Σάκης Τσιώλης που δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας τόνισε πως το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο πρωτάθλημα και στη δύσκολη συνέχεια.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου υπάρχουν απουσίες, επιστροφές και ευχάριστα μηνύματα. “Για τον Ουμπίντες είναι θετικό ότι στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν έδειξε να έχει πρόβλημα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι μας είχε λείψει πολύ αυτές τις 20-25 μέρες» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που αναφέρθηκε και στον Ισπανό Ακόστα που είχε συμμετοχή και το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη. “Ο Ακόστα στα πρώτα 30 λεπτά, έδειξε θετικά χαρακτηριστικά, έδειξε πως έχει τα στοιχεία που περιμένουμε και πιστεύω ότι τις επόμενες 15-20 ημέρες θα είναι έτοιμος” είπε ο Τσιώλης που το Σάββατο σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει μια λύση επιπλέον συν του Ουμπίντες, αυτή του Λεάντρο Άλβαρεζ που επιστρέφει από τιμωρία.

Το Σάββατο υπάρχουν και απουσίες αφού λείπουν λόγω τιμωρίας ο Ζαραδούκας και τη θέση του θα καλύψει ο Στάθης Ρόκας που πάντως από την Κέρκυρα επέστρεψε με μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά απουσία είναι και αυτή του Πέτερ Ντολεζάι και έτσι στο κεντρί της άμυνας θα παίζουν και πάλι ο Χαλιφά Σανκαρέ και τον Χαβιέ Τομάς όπως είχαν παίξει και στο πρώτο ματς και νικηφόρο με την ΑΕΚ στο Βόλο τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά και στα δυο τελευταία παιχνίδια για πρωτάθλημα και κυπελλούχο.

Μεταγραφική κινητικότητα

Μεταγραφική κινητικότητα υπήρξε χθες για τον Ολυμπιακό που ρίχνει το βάρος στην επιθετική ενίσχυση τη στιγμή που έχει κάνει ήδη τρεις μεταγραφές, αλλά υπάρχουν και αποχωρήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη τον Αποστόλη Αναστασίου από τον Μακεδονικό, τον Ισπανό Νοε Ακόστα Ριβέρα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ουνιβερσιτατέα Κλούζ της Ρουμανίας, και τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο Κάρλος Αουγκούστο Μπερτόλντι, γνωστό και ως Τικάο… και τώρα φουλάρει για τον κλασικό φορ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου