ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πιστεύουμε στην ομάδα»

πιστεύουμε-στην-ομάδα-463263

Χαρούμενος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα εμφανίσθηκε χθες με δηλώσεις του στον Sentra ο Γιάννης Ζαραδούκας που μέχρι τώρα στην πρώτη του χρονιά στην Σούπερ Λίγκα έχει 17 συμμετοχές χάνοντας μόνο ένα ματς (με τον Άρη), ενώ θα λείψει και από τα δυο επόμενα λόγω τιμωρίας.
Ο ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής που έπαιξε και πέρσι στη Β’ με τον Ολυμπιακό (23 συμμετοχές – 1 γκολ) και έχει ακόμη θητεία σε Μαρκό, Κορωπί, Πανσερραϊκό και Εθνικό τόνισε πως κανείς δεν έκρυψε την αισιοδοξία για τον τελικό, αφού όλοι πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και στο πρωτάθλημα θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αργότερα βλέπουμε. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Γιάννης Ζαραδούκας μίλησε και για την φετινή πορεία της ομάδας του και φυσικά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Κέρκυρας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Sentra του Γιάννη Ζαραδούκα:
Για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά τη νίκη αυτή. Βέβαια θα έχει αντίκρισμα αν κερδίσουμε εδώ μέσα και να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν κρύψαμε την αισιοδοξία για τον τελικό, γιατί πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Δεν έχουμε καμία φοβία ούτε για το πρωτάθλημα, ούτε για το Κύπελλο. Σε όποια έδρα και να πάμε, είτε στην Τούμπα ή στην Κέρκυρα, για μας είναι το ίδιο. Παίζουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο και το καλό είναι ότι ο προπονητής μας δεν μας έχει πει ποτέ να κοιτάξουμε την άμυνα, παίζουμε καθαρά για να το ευχαριστηθούμε κι εμείς και η ομάδα να πάει καλά».
 
Για τη φάση του πέναλτι: «Ήταν πέναλτι και ο διαιτητής ήταν τόσο σίγουρος που αμέσως το έδωσε. Αφού ο Παρασκευαΐδης δεν διαμαρτυρήθηκε, καθώς υπήρχε επαφή. Είναι σίγουρο αυτό».
 
 
Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα:«Ξέραμε τις αδυναμίες από την αρχή του παιχνιδιού γιατί είχαμε παίξει και στο Βόλο. Παίξαμε έξυπνα κι εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Η αδυναμία ήταν στο κέντρο της άμυνας, δεν έπαιζε και ο Ιωάννου, το δίδυμο με τον Μαϊστόροβιτς και έτσι μπήκε αναγκαστικά ο Παρασκευαΐδης. Ξέραμε ότι έπρεπε να χτυπήσουμε το κέντρο της άμυνας, παίξαμε κάθετα και αυτό μας βγήκε σε καλό».
 
 
Για την πορεία στο πρωτάθλημα:«Έχουμε πρόβλημα στο να σκοράρουμε, ενώ δημιουργούμε ευκαιρίες, δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Αυτό που θέλουμε είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αργότερα βλέπουμε γιατί έρχεται κι ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Μας έχει μείνει η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, για να κλείσουμε τον κύκλο των ντέρμπι. Αλλά και πάλι σε αυτά τα παιχνίδια δεν την φοβάμαι την ομάδα, διότι έχουμε δείξει και σε αυτά τα ματς ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι να σκοράρουμε, αν ξεφύγουμε από αυτό δεν θα έχουμε θέμα για να σωθούμε».
 
 
Για το ότι το γήπεδο φαίνεται άδειο: «Το γήπεδο είναι αχανές έτσι και αλλιώς. Είμαστε μια ομάδα με μέσο όρο 8.000 εισιτηρίων, αλλά δεν φαίνεται καθόλου και με τη διώροφη την εξέδρα δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Αυτό το είδαμε και με τον ΠΑΟΚ που κατέβηκε 3.000 κόσμος και φάνηκε πιο πολύ από εμάς. Διότι κακά τα ψέματα, τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει εδώ, αν τους ρωτήσεις τι ομάδα είναι πρώτα λένε ένα μεγάλο σύλλογο και μετά Ολυμπιακός Βόλου. Πιστεύω πως άμα γράψουμε ιστορία σιγά, σιγά κι ο κόσμος θα πιστέψει στην ομάδα και θα λέει Ολυμπιακός Βόλου».
 
 
Για το πρωτάθλημα:«Είναι τελείως διαφορετικό από τις άλλες κατηγορίες. Το ποδόσφαιρο που παίζεται από τις μεγάλες ομάδες δεν είναι διαφορετικό απ’ τις πιο μικρές, έχει μικρύνει η ψαλίδα και είναι θετικό γιατί υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον».
 
 
Για το ποια ομάδα είναι έκπληξη και ποια τον έχει δυσαρεστήσει:«Αυτή που μου αρέσει είναι η Κέρκυρα και αυτή που δεν μου αρέσει όπως παίζει είναι ο Παναθηναϊκός. Τον περίμενα πολύ καλύτερο γιατί έχει καλό υλικό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου