ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Αιγινιακό και ΓΣΑ τα επόμενα τεστ

με-αιγινιακό-και-γσα-τα-επόμενα-τεστ-768884

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΠΑΕ Βόλος για το νέο πρωτάθλημα της Football League που ο στόχος όπως τονίστηκε από το Δ.Σ. θα είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα δοθεί η συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια της ΠΑΕ Βόλος με δυο μάλιστα ματς εντός Μαγνησίας. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στη Νεάπολη τον Αιγινιακό και μία μέρα μετά (μεθαύριο Κυριακή 26/8) οι κυανέρυθροι θα τεθούν αντιμέτωποι του ΓΣΑ στον Αλμυρό, ενώ φιλικό κλείστηκε και με τη Δόξα Δράμας την 1η Σεπτέμβρη.

Δημιουργεί ακαδημίες

Στη δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου προχωρεί η ΠΑΕ Βόλος με τον Δ. Κλόντζα να είναι υπεύθυνος και να περιμένει ανταπόκριση ενώ η δημιουργία υποδομών θα είναι κάτι ξεχωριστό από την ομάδα Κ-19 που θα ξεκινήσει προετοιμασία τον Σεπτέμβρη με προπονητή τον Δ. Κόφφα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τις ακαδημίες: «Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα λειτουργήσει φέτος με τμήματα γεννηθέντες 2009, 2010, 2011, 2012.

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα πραγματοποιούνται από καταξιωμένους διπλωματούχους προπονητές, υπό την επίβλεψη του Ισπανού τεχνικού της ομάδας Χουάν Φεράντο, ενώ θα υπάρχει δωρεάν επιστημονική υποστήριξη από παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο.

Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Εμπιστεύσου τους πρωταθλητές και κάνε το όνειρο του παιδιού σου πραγματικότητα!!

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (09:00-13:00 και 18:00-20:00)».

Δικαίωση

Απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε κατατεθεί για τη μεταφορά ΑΦΜ και της έδρας της Πύδνας Κίτρους στον Βόλο για τον νεοσύστατο ΝΠΣ Βόλος.

H σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Βόλος: «Για μία ακόμη φορά, πολλοστή είναι η αλήθεια, ο VOLOS NFC που εδώ και περίπου ένα μήνα έχει μετατραπεί σε ΠΑΕ, δικαιώθηκε από τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Τελευταία δικαίωση ήρθε από το Δικαστήριο Κατερίνης όπου την προηγούμενη Δευτέρα απέρριψε την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά του συλλόγου μας.

Είναι αλήθεια ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες περιμέναμε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση είτε από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου είτε από νομικό της επιτελείο είτε από τους… έγκριτους δημοσιογράφους της πόλης για την εξέλιξη της τελευταίας δικαστικής διαμάχης, ωστόσο μάταια περιμέναμε.

Για το λόγο αυτό, είμαστε αναγκασμένοι να ενημερώσουμε εμείς τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου για την απορριπτική απόφαση του Δικαστηρίου.

Μία απόφαση που επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι ο σύλλογός μας ακολούθησε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε ο Βόλος να αποκτήσει την ομάδα που θα επαναφέρει το ποδόσφαιρο της πόλης στην προσκήνιο.

Αλήθεια για όλη αυτή την παραπληροφόρηση προς τους Βολιώτες φιλάθλους και τις ψεύτικες ελπίδες που τους έδιναν, θα ζητήσει κάποιος συγγνώμη;

Υ.Γ.: Και μία συμβουλή προς τις διοικήσεις της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου: Έστω και τώρα, ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τις ομάδες σας, διότι μόνο έτσι είναι πιθανό να έχετε αγωνιστικές επιτυχίες».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος για την αγωνιστική περίοδο 2018 -΄19 και για την απόκτησή τους απαιτείται κάποιος να είναι και μέλος της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες να τα αποκτήσουν ενώ με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος «καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και όλης της Μαγνησίας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος, στηρίζω την προσπάθεια, συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή. Ώστε…Ολοι ΜΑΖΙ να γράψουμε την Ιστορία».

Όπως πάντως επισημάνθηκε για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να είναι στα 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου