ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη και σερί «βλέποντας» την κορυφή

νίκη-και-σερί-βλέποντας-την-κορυφή-463562

Νίκη για το σερί και για να μπορεί να κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία την κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος για τους κυανόλευκους που υποδέχονται στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς τον Αετό Σκύδρας για την 18η αγωνιστική της Football League 2. Προερχόμενοι από δύο συνεχόμενες νίκες, με ανεβασμένη ψυχολογία, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να πάρουν το τρίτο σερί «τρίποντο» και να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Καλλονής στην δύσκολη αποστολή της στη Ζάκυνθο, αλλά και το γεγονός ότι Φωκικός και Επανωμή παίζουν μεταξύ τους.

Στον κόσμο της Νίκης επικρατεί ενθουσιασμός μετά τα δυο αποτελέσματα που έβαλαν ξανά την ομάδα στο παιχνίδι της ανόδου και αναμένεται σήμερα το γήπεδο της Μαιάνδρου να είναι γεμάτο. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απαραίτητη πάντως το απόγευμα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να διατηρήσει ή να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και τις προνομιούχες θέσεις και να ταξιδέψει το Σάββατο για να τα παίξει όλα για όλα στο ντέρμπι στη Μυτιλήνη την επόμενη αγωνιστική.

Βέβαια ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι ποδοσφαιριστές του ασχολούνται μόνο με το σημερινό ματς σήμερα, αφού ο Αετός Σκύδρας είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, που μετρά μόλις δυο ήττες στο παθητικό του. Ο 42χρονος τεχνικός τελευταία στιγμή θα γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Τσάγγαρη που συνεχίζεται να ταλαιπωρείται από ίωση παρά την αισιοδοξία των προηγούμενων ημερών για το αντίθετο, ενώ θα εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Πετράς. Στην ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο Αργεντίνος Ολιβερ που θα κάνει το ντεμπούτο του, ενώ επίσης στη διάθεση του Χαραλαμπίδη για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται και ο Ναβαρέτε. Επέστρεψαν παράλληλα οι Παπαδήμας και Βλαχοκυριάκος.

Σε μια παράταξη 4-2-3-1, το αμυντικό κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Παπαδήμας και Μαϊστρέλλης, ενώ το δεξί άκρο θα καλύψει ο Καρακώστας και το αριστερό ο Τσερκέζος. Στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σωτρίνης και Νάστος. Ο Μπουσινάκης θα τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά, ο Στουρνάρας στην δεξιά, ενώ ο Ντάνισιτς θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Ολιβερ. Πάντως αν ο Τσάγγαρης συνέλθει εντελώς από την ίωση που τον ταλαιπωρεί τότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Η αποστολή αποτελείται από δεκαεννιά ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Τάσσο, Μπαϊμάκη, Μαϊστρέλλη, Σωτρίνη, Παπαδήμα, Τσερκέζο, Μπουσινάκη, Καρακώστα, Τσικνίδη, Στουρνάρα, Βλάχο, Γραμματικόπουλο, Βλαχοκυριάκο, Ντάνισιτς, Ναβαρέτε, Ολιβερ, Νάστο, Χρυσοχοΐδη, Τσάγγαρη.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την Βοιωτία θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι η Βασιλική Γκούσαρη από την Φωκίδα και ο Γεώργιος Λιάνος από την Βοιωτία. Τέταρτος ορίστηκε ο Λάμπρος Βλιώρας από τη Λάρισα.

Ο Αετός Σκύδρας

Στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League 2 βρίσκεται ο Αετός Σκύδρας, που παρότι νεοφώτιστος δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα. Τέσσερις νίκες, δέκα ισοπαλίες και μόλις δυο ήττες είναι ο απολογισμός του. Δεν κερδίζει εύκολα, αλλά ούτε και χάνει εύκολα η ομάδα που αντιμετωπίζει σήμερα η Νίκη στο Παντελής Μαγουλάς. Μόνο δυο φορές έχει ηττηθεί και συγκεκριμένα στην Κοζάνη, αλλά και στην έδρα της από την Επανομή. Η εκτός έδρας παρουσία του περιλαμβάνει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Εχει κερδίσει στην Αναγέννηση Σερρών και στη Νεάπολη, ενώ έχει φύγει με βαθμό στις αποσκευές της από Τύρναβο, Πτολεμαϊδα, Μυτιλήνη, Κρανούλα και Φιλιππιάδα.

Football League 2 – 18η Αγωνιστική

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Γήπεδο: Παντελής Μαγούλας

Ωρα: 15.00

1.ΤΑΣΣΟΣ 69.ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ

4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ 5.ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ 8.ΒΟΤΑΡΗΣ

17.ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ 19.ΛΕΚΑΚΗΣ

13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ 24.ΚΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ

5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ 10.ΝΑΚΑΣ

20.ΝΑΣΤΟΣ 14.ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 20.ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ

30.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ 83.ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ 11.ΙΝΕΜΠΟΛΙΔΗΣ

11.ΟΛΙΒΕΡ 66.ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ

Προπονητές

Απ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Γ. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου