ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει τα «χαρτιά» της η ΠΑΕ Βόλος

ανοίγει-τα-χαρτιά-της-η-παε-βόλος-772332

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στη Β’ Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η ΠΑΕ Βόλος και αύριο η διοίκηση αναμένεται να αναλύσει τα πλάνα της για τους στόχους που έχει στη δεύτερη χρονιά της ομάδας, άλλα σε επαγγελματική κατηγορία.

Τα στελέχη της ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσαν χθες ότι αύριο Τετάρτη (22/8) θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου και θα γνωστοποιήσουν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά: «Αύριο Τετάρτη, 22/8 στις 12.00 το μεσημέρι στο «Ξενία», ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου και θα αναλύσουν το πλάνο τους και τους στόχους τους για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Βόλος.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βόλος».

Ήδη από την ΠΑΕ Βόλος έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος και τα φιλικά προετοιμασίας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη χρονιά στη Β’ Εθνική αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα διαρκείας, με τα VIP να κοστίζουν 175 ευρώ και τα υπόλοιπα 75 ευρώ. Στην ανακοίνωσή της ΠΑΕ Βόλος αναφέρεται πως για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ και προσθέτει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους. Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη. Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος. Στηρίζω την προσπάθεια. Συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 24210-27671, 24210-27861».

Συνέχεια με Τρίκαλα

Επιστροφή στα φιλικά και στη Νεάπολη αύριο. Η ΠΑΕ Βόλος μετά τις νίκες επί του Μαγνησιακού και του Θησέα, τις ισοπαλίες στη Λαμία και με Εθνικό και την ήττα στη Λειβαδιά, αύριο Τετάρτη (22/8) θα δοθεί η συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια και οι κυανέρυθροι θα αντιμετωπίσουν στις 6 μ.μ. στη Νεάπολη τα Τρίκαλα και τρεις μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο τον Αιγινιακό (25/8). Μία μέρα μετά οι κυανέρυθροι θα τεθούν αντιμέτωποι του ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας, ενώ φιλικό κλείστηκε και με τη Δόξα Δράμας την 1η Σεπτέμβρη.

Στο μεταξύ μετά την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού Μιχάλη Φράγκου που μετρά πολλές παραστάσεις ειδικά από το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας μείον έναν παίκτη αριθμεί πλέον το ρόστερ της ΠΑΕ Βόλος, καθώς ο Βολιώτης Φάνης Μαλακασιώτης αποτελεί παρελθόν με τον νεαρό παίκτη να αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ενώ δεν αποκλείεται κι άλλη ενίσχυση η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις από τις οποίες απουσιάζει λόγω ίωσης ο Ανδρικόπουλος , ενώ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Δημόπουλος που τίθεται πλέον στην διάθεση του Χουάν Φεράντο…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου