ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ρυθμούς Β’ Εθνικής

σε-ρυθμούς-β-εθνικής-772338

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από μία ακόμη ονειρεμένη χρονιά, στην οποία η Νίκη Βόλου κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική μπάσκετ, οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν από χθες να βάζουν τις βάσεις της νέας περιόδου με σκληρή δουλειά που άρχισε από το ΕΑΚ Βόλου.

Με το Κλειστό της Νέας Ιωνίας να μην είναι διαθέσιμο λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών, οι κυανόλευκοι μετακόμισαν έστω και προσωρινά στο ΕΑΚ Βόλου, ξεκινώντας από εκεί την προετοιμασία τους, τόσο για τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και στον βόρειο όμιλο, αλλά όσο και στο Κύπελλο.

Σημειώνεται πως το πρώτο τζάμπολ για το πρωτάθλημα θα δοθεί στις 7 Οκτώβρη, με τη Νίκη να ξεκινά τους αγώνες της στο πλαίσιο του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ με την πρεμιέρα να δίνεται στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου θα φιλοξενήσει το Στρατώνι Χαλκιδικής.

Ο προπονητής Λάμπρος Πρέκας είδε όλους τους παίκτες παλιούς και νέους να δίνουν το «παρών» με μοναδική απουσία αυτή του Γιώργου Τασιούδη, ο οποίος θα βρίσκεται όμως από σήμερα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Παρόντες και δύο αθλητές από το παιδικό τμήμα των κυανόλευκων, οι Χρήστος Παπαστρατής (15 ετών) και Γεράσιμος Δελετζές (14 ετών), οι οποίοι επιλέχθηκαν από την τεχνική ηγεσία να ξεκινήσουν την προετοιμασία μαζί με την ανδρική ομάδα.

Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν οι: Παναγιώτης Τσώλης, Σάκης Κουτίνας, Θωμάς Γεωργίου, Στέλιος Τσαβές, Στέφανος Διγενής, Γιάννης Καρπέτης, Βασίλης Γιωτόπουλος, Φώτης Τάσσος, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θωμάς Καραγεώργος, Χρήστος Παπαστρατής, Γεράσιμος Δελετζές, Φίλιππος Πανιόπουλος, Βασίλης Ρουσιώτης.

Τελευταία προσθήκη ο Καραγεώργος

Δίχως να αποκλείεται κάποια τελευταία μεταγραφική έκπληξη, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν τελευταία χρονικά την προσθήκη του Θωμά Καραγεώργου, ο οποίος πέρυσι ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε ανακοίνωση των κυανόλευκων επισημαίνεται ότι: «Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Θωμά Καραγεώργο για την ερχόμενη σεζόν. Ο 35χρονος Βολιώτης αθλητής (1.83, SG) έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, καθώς και σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί σε Β’ και Γ’ Εθνική με Α.Ε.Λ., Ολυμπιακό Βόλου, Ίωνα και Μεταμόρφωση. Την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου όντας ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της κανονικής περιόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ, με 241 πόντους και 52 εύστοχα τρίποντα. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Αποχώρησε ο Τοκατλίδης

Τη λύση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Τοκατλίδη, ο οποίος την τελευταία πενταετία φόρεσε τα κυανόλευκα ανακοίνωσε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Θοδωρή Τοκατλίδη. Τον ευχαριστούμε για την πενταετή, πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας».

Παραμονή Τύμπα

Στο πλευρό του Λάμπρου Πρέκα θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέφανος Τύμπας και η Δ.Ε. της Νίκης σημειώνει: «Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Στέφανο Τύμπα, ο οποίος και την ερχόμενη σεζόν θα είναι βοηθός προπονητής στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής μας ομάδας. Του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του».

Εισιτήρια διαρκείας από τη Νίκη Βόλου στο μπάσκετ

Την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας για τους αγώνες της μπασκετικής Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ανακοίνωσε η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης των κυανόλευκων και οι τιμές τους κυμαίνονται από 25 έως και 150€ που αντιστοιχούν σε προνομιούχες θέσεις εντός παρκέ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Και την φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας! Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019. Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία, ένας στόχος που επετεύχθη μέσα από πολλή προσπάθεια αλλά και την στήριξη των φίλων του μπάσκετ και των φιλάθλων της ομάδας μας. Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 15 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική, καθώς και τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το Κύπελλο Ελλάδας, με πολύ μικρό κόστος. Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί), ενώ οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών μας θα μπορούν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας «Academy», με τιμή 25 ευρώ.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας.

Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας «Black» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από ειδικά διαμορφωμένες θέσεις μέσα στο παρκέ (court seats) απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης,

6970359469 Τσιόλκας Δημήτρης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου