ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μία ισοπαλία και μία νίκη στο τουρνουά της Αμφισσας

μία-ισοπαλία-και-μία-νίκη-στο-τουρνουά-773423

Με μία νίκη κόντρα στον Φωκικό και με μία ισοπαλία απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα ολοκλήρωσε η Νίκη Βόλου την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Αμφισσας, χθες Κυριακή, παίρνοντας την πρώτη θέση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι συγκέντρωσαν συνολικά 4 βαθμούς στα δύο 45λεπτα, προετοιμαζόμενοι πλέον για το πρώτο επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου, κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, την ερχόμενη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα στις 5μ.μ.

Ναυπακτιακός-Νίκη 0-0

Στο πρώτο χρονικά 45λεπτο οι παίκτες του Φάντζιο Μπούις αντιμετώπισαν τον Ναυπακτιακό, αλλά οι δύο ομάδες είχαν ως αντίπαλο και τον ισχυρό άνεμο, που δυσχέραινε τις προσπάθειες τους και έτσι έμειναν στο 0-0.

Για την Νίκη Βόλου ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τοποθετήθηκαν οι Μετούσι, Παπαδήμας, Λάιος και Κυριαλάνης. Στη μεσαία γραμμή Μέτσε και Ιορδανίδης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Φάμπιο να έχει ρόλο οργανωτή, την ώρα που στα άκρα της επίθεσης, δεξιά και αριστερά τοποθετήθηκαν οι Βουρδάκης και Ματθαίου, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Αναστασίου.

Εκτέλεση φάουλ του Μέτσε στο 16’ ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μανιάτη σε δύσκολη απόκρουση, ενώ δύο λεπτά μετά και από εκτέλεση κόρνερ του Κυριαλάνη, ο Παπαδήμας έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 26’ ο Βουρδάκης σούταρε άστοχα από πλάγια θέση και αριστερά. Ο ίδιος παίκτες στο 39’, έβγαλε σέντρα για την αντίπαλη περιοχή, με τον Θεοχάρη παραλίγο να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του στην προσπάθεια να απομακρύνει με το κεφάλι. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στον Ναυπακτιακό, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Κοντογιάννη.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Μανιάτης, Καζανάς, Χριστόπουλος, Κοκκώνης, Θεοχάρης, Γιαννόπουλος (30’ Κοντογιάννης), Σαμπανέι (30’ Κωστής), Κονίδας, Γραμματικόπουλος, Ζαφειράκης (30’ Ροντρίγκο, Γκασούκας (30’ Σδρόλιας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος, Μετούσι, Κυριαλάνης, Παπαδήμας, Λάιος, Μέτσε, Ιορδανίδης, Ματθαίου, Βουρδάκης, Αναστασίου, Φάμπιο.

Φωκικός-Νίκη 0-1

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Αμφισσας η Νίκη Βόλου, επικρατώντας εκ νέου του Φωκικού, αυτή την φορά με 1-0, λίγες μέρες μετά το 2-0 του Πανθεσσαλικού. Η αρχή ανήκε στον Φωκικό, με τον Μεγάλο να σουτάρει προς την εστία της Νίκης, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Οι κυανόλευκοι απάντησαν με τον Μακενγκό να πασάρει στον Αναστασίου και αυτός να κάνει το σουτ, που ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε απόκρουση και σε κόρνερ, έχοντας και τη βοήθεια της δοκού. Τελικά το σκορ άνοιξε εννέα λεπτά αργότερα, με τον Δωματά να κερδίζει το πέναλτι από τον Κουβέλη, με τον Κέρι να μετατρέπει την εσχάτη των ποινών σε τέρμα και στο 0-1, που έμεινε μέχρι και το τέλος του 45λέπτου.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος Βαγγέλης, Κουβέλης, Σεΐχ, Στάνιτς, Κουρέλης, Άλεν, Μανωλιάς, Σταθουλόπουλος, Μεγάλος, Τάλες, Πρίφτης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος Κώστας (43’ Τασιάς), Μετούσι (16’ Δωματάς), Κυριαλάνης, Παπαδήμας (40’ Κουτσούκης), Λάιος, Μακενγκό, Ιορδανίδης (21’ Σιώμος), Ματθαίου (16’ Καντούτσης), Βουρδάκης (16’ Κέρι), Αναστασίου (21’ Βουκομάνοβιτς), Φάμπιο (40’ Χριστίδης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου