ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Κ. Παπαδόπουλος στη Νίκη Βόλου με τις ευχές του Γιώργου Μπακιρτζίδη

ο-κ-παπαδόπουλος-στη-νίκη-βόλου-με-τις-774247

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Εβρίτης πορτιέρε βρέθηκε στην προετοιμασία των κυανόλευκων από την πρώτη μέρα στα Χάνια και με σκληρή δουλειά θέλει να δικαιώσει τις προσδοκίες ενός πρώην γνώριμου στην ομάδα του Βόλου, του Γιώργου Μπακιρτζίδη. Ο «Μπάκι» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να «ψηθεί» ο νεαρός τερματοφύλακας προκειμένου να φορέσει και ο ίδιος τα γάντια των κυανόλευκων.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέρεται στις προσδοκίες που έχει πλέον με τη νέα του ομάδα, με την οποία θα ντεμπουτάρει σε επίσημο παιχνίδι απέναντι στον Μακεδονικό Φούφα την επόμενη Κυριακή, μιας και ο Μάνος Αποστολίδης δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής, όπως επίσης και οι Κέρι Λόρι, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης.

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού άσσου, μόλις την περασμένη Παρασκευή, έχοντας στα χέρια τους και την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρυσι είχε γεμάτη χρονιά στην Κύπρο.

Αναφερόμενος στην ποδοσφαιρική του πορεία έως σήμερα ο Παπαδόπουλος επισήμανε: «Ξεκίνησα από την ακαδημία του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης με τον Παναγιώτη Λογαρά, μετά πήγα στην Κ17 του Πανθρακικού, έφτασα στην Κ20 και τη χρονιά που έπαιζε Β’ Εθνική ο Πανθρακικός έγινα επαγγελματίας, αλλά έμεινα μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί διαλύθηκε η ομάδα. Ακολούθησε ο Ηρακλής, με τον οποίο έπαιξα στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League και την περσινή σεζόν ήμουν στη Γ’ Εθνική της Κύπρου με τον Εθνικό Λατσιών. Ήταν μία καλή εμπειρία και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πήρα παιχνίδια, καθώς έκανα πάνω από 20 συμμετοχές και όλα πήγαν καλά. Ήταν η πρώτη μου φορά που ήμουν σε ανδρική ομάδα».

«Οπαδός της ομάδας ο Μπακιρτζίδης»

Σχετικά με τη μεταγραφή του στο νέο του «σπίτι» τόνισε πως: «Το ενδιαφέρον της Νίκης προέκυψε μέσω του Γιώργου Μπακιρτζίδη, με τον οποίον έκανα ατομικές προπονήσεις και τον είχα και προπονητή στον Πανθρακικό. Εκείνος εισηγήθηκε την απόκτησή μου» και πρόσθεσε σχετικά με τον πρώην τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου: «Σίγουρα είναι τρελαμένος με τη Νίκη. Είναι οπαδός της ομάδας. Μου είπε για τα ματς που έχει παίξει στην κλούβα, αλλά και στο Πανθεσσαλικό και πώς είναι η εμπειρία να παίζεις με τόσο κόσμο».

«Θα πάρω πράγματα από τον Αποστολίδη»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μαζί με τον Μάνο Αποστολίδη αναμένεται να παίξουν το 1-2 στη θέση του τερματοφύλακα, με τον νεαρό Τασιά να ακολουθεί. Ο ίδιος αναφέρει σχετικά με το τι μπορεί να αποκομίσει από τη συνεργασία με τον έμπειρο Αποστολίδη: «Σίγουρα θα πάρω πράγματα απ’ αυτόν. Θα δουλέψουμε μαζί και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος και θα περιμένω τη δική μου ευκαιρία».

Σχετικά με τη νέα του ομάδα δήλωσε πως: «Σίγουρα τη Νίκη Βόλου την ξέρω. Γνωρίζω ότι είναι μία ιστορική και μεγάλη ομάδα με τον κόσμο της και πως φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει», ενώ για τον προσωπικό του στόχο σχολίασε: «Θέλω να δουλέψω όσο μπορώ περισσότερο και να παίξω ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο».

Σχολιάζοντας τον κόσμο της ομάδας: «Κι εγώ είμαι ενθουσιασμένος με τον κόσμο που έχει η Νίκη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος, σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από τους κυανόλευκους πρόσθεσε:«Φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα κι ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στις προπονήσεις και τους αγώνες».

Σήμερα στην Αμφισσα

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον ΓΣΑ, η Νίκη θα ταξιδέψει μέχρι και την Άμφισσα, εκεί όπου μέσα σε λίγες μέρες θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπη σήμερα με τον Φωκικό μετά το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Δευτέρα, το οποίο έληξε με νίκη των κυανόλευκων με σκορ 2-0. Οι παίκτες του Φάντζιο Μπούις θα λάβουν μέρος σε τουρνουά όπου εκτός από τον Φωκικό θα συμμετάσχει και ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων της Νίκης Βόλου

Κυριακή 19/8

Τουρνουά στην Άμφισσα

Κυριακή 26/8

Κύπελλο Ελλάδος

Μακεδονικό Φούφα (εκτός έδρας)

Τετάρτη 29/8

Μετέωρα (Πανθεσσαλικό).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου