ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη ήττα 3-0 στα φιλικά για την ΠΑΕ Βόλος στη Λειβαδιά

πρώτη-ήττα-3-0-στα-φιλικά-για-την-παε-βόλο-774765

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Την πρώτη του νίκη σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας πέτυχε την περασμένη Τρίτη ο Λεβαδειακός σε βάρος της ΠΑΕ Βόλος, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα την καλοκαιρινή περίοδο προετοιμασίας.

Οι Βοιωτοί, που δεν είχαν σκοράρει σε φιλικό αγώνα από τις αρχές της προετοιμασίας τους, πέτυχαν τρία τέρματα στο πρώτο μέρος σε βάρος των “κυανέρυθρων”, οι οποίοι έδειξαν να αντιδρούν στην επανάληψη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε χάρη σε δυο γκολ του Λένι Νανζί, στο 39’ και στο 43’ και ένα Γιακουμάκη στο 5’.

Οι φάσεις και τα γκολ

5’ ΓΚΟΛ: Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς ήταν και το γκολ, το πρώτο της σεζόν για τους πράσινους. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από την άλλη πλευρά, αμυντικοί και τερματοφύλακας «κόλλησαν», ο Μαρκόφσκι την κράτησε εντός παιδιάς, έκανε και την σέντρα και στην καρδιά της μικρής περιοχής, μόνος του, ο Γιακουμάκης δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στην κενή εστία.

9’ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους από τα δεξιά, το εκτέλεσε ο Λούκας, στο δεύτερο δοκάρι ο Ντεντάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.

13’ Σουτ από τον Ηλιόπουλο, η μπάλα άουτ.

18’ Από τα δεξιά ο Καμπαγιέρο έκανε το γέμισμα, στο δεύτερο δοκάρι ο Μάντζης έπιασε την κεφαλιά, ο Μπάιτς έδιωξε ενστικτωδώς.

20’ Ο Σουμπίνιο από τα αριστερά εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, ο Καραγκιολίδης απέκρουσε.

21’ Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Λιάγκας ο οποίος είχε προωθηθεί, σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

31’ Ο Δημόπουλος έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, ο Μάντζης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.

36’ Ο Μαρκόφσκι, έκανε την κάθετη πάσα στον Γιακουμάκη, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Σουμπίνιο το σουτ, η μπάλα άουτ.

39’ ΓΚΟΛ: Ο Σουμπίνιο έκανε το γέμισμα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά, η μπάλα λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Νανζί επωφελήθηκε, έπιασε και το δυνατό, συρτό, σουτ με το αριστερό, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Καραγκιολίδη.

43’ ΓΚΟΛ: Ο Μητρόπουλος έβαλε την προβολή, κέρδισε την μπάλα και έκανε την κάθετη πάσα στον Νανζί, αυτός προχώρησε, μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά, έπιασε και το δυνατό, συρτό, διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία.

44’ Ένταση στο ματς. Ο Λούκας έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Βίντεκερ στον χώρο του κέντρου, ο Ούγγρος αντέδρασε και οι δυο παίχτες ήρθαν πολύ… κοντά, ακολούθησαν και οι άλλοι και για λίγο όλοι είχαν γίνει ένα κουβάρι, αλλά γρήγορα η… φωτιά έσβησε.

50’ Έγινε το γέμισμα από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Ηλιόπουλος έκανε την προσπάθεια, η μπάλα άουτ.

60’ Ο Ντεντάκης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, στην καρδιά της άμυνας ο Μαλακασιώτης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.

62’ Ο Ντεντάκης από τα δεξιά έπιασε το σουτ, ο Μπάιτς μπλόκαρε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος) Μπάιτς, Καθάριος (80’ Ζοάο), Λιάγκας (80’ Αντιλέχου), Ομο (46’ Κρνέτα), Βήχος, Μητρόπουλος (65’ Καραχάλιος), Βίντακερ (65’ Νίκας), Νανζί (73’ Ιωαννίδης), Σουμπίνιο (53’ Χατζηλάμπρος), Γιακουμάκης (65’ Μπαστακός), Μαρκόφσκι (65’ Σαβαντογκό).

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο) Καραγκιολίδης (60’ Μπουργάνης), Ντεντάκης (74’ Καρρίκι), Ρούσσος (46’ Γκαλίτσιος), Δημόπουλος (74’ Ανδρικόπουλος), Ουνγιαλίδης (74’ Τουλίκας) – Ενγκουέμ (74’ Δώρης), Καμπαγιέρο (46’ Πίτου Γκαρσία), Λούκας Γκαρσία (60’ Μαλακασιώτης), Ηλιόπουλος (74’ Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (46’ Κορέλας), Μάντζης (63’ Μεληκιώτης).

«Eχουμε χρόνο μπροστά μας»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ισπανός τεχνικός της ΠΑΕ Βόλος, Χουάν Φεράντο, επισήμανε: «Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, κάποιοι παίκτες έχουν μεγάλη ποιότητα, ήταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις, έλεγχαν τους χώρους. Για εμάς είναι ακόμα προετοιμασία, έχουμε χρόνο μπροστά μας, σχεδόν έναν μήνα, δοκιμάζουμε πράγματα».

Υπέγραψε ο Φράγκος

Και τυπικά παίκτης της ΠΑΕ Βόλος είναι ο Μιχάλης Φράγκος αφού οι “κυανέρυθροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Φράγκου. Ο 28χρονος (20/5/90) επιθετικός την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σπάρτη, Καλλονή, Καλλιθέα, Φωκικό, Πανηλειακό, Ρόδο, Διαγόρα, Θρασύβουλο και Πρέβεζα.

Συνολικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει 9 συμμετοχές, ενώ στο πρωτάθλημα της Football League μετράει συνολικά 129 συμμετοχές και 39 τέρματα”.

Συνέχεια με ΑΟ Τρικάλων

Την επόμενη Τετάρτη θα δοθεί η συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια της ΠΑΕ Βόλος. Οι “κυανέρυθροι” θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια και στις 22 Αυγούστου στη Νεάπολη τον ΑΟ Τρίκαλα και τρεις μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο τον Αιγινιακό. Μία μέρα μετά οι “κυανέρυθροι” θα τεθούν αντιμέτωποι του ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας, ενώ φιλικό κλείστηκε και με τη Δόξα Δράμας την 1η Σεπτέμβρη.

Το πρόγραμμα των φιλικών

22/8 ΑΟ Τρίκαλα (Νεάπολη)

25/8 Αιγινιακός (Νεάπολη)

26/8 Γ.Σ. Αλμυρού (εκτός έδρας)

1/9 Δόξα Δράμας (Νεάπολη).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου