ΤΟΠΙΚΟ

Με 22 ποδοσφαιριστές η «πρώτη» του Πυράσου

με-22-ποδοσφαιριστές-η-πρώτη-του-πυράσ-776059

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης τελέστηκε ο Αγιασμός για την ομάδα του Πυράσου στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και το «παρών» έδωσαν 22 ποδοσφαιριστές. Όπως ανακοινώθηκε βοηθός του Μιχάλη Βαγγόπουλου αναλαμβάνει η Βανέσα Αναστασοπούλου.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον π. Γεώργιο Κουρκουβάτη και ακολούθως πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδος για την αγωνιστική σεζόν 2018 -΄19 στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Έδωσαν το «παρών» 22 ποδοσφαιριστές μιας και το ρόστερ ακόμη δεν έχει «κλείσει» παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου. Ο προπονητής Μιχάλης Βαγγόπουλος και η άμεση συνεργάτιδά του Βανέσα Αναστασοπούλου έδωσαν στους παίκτες το πρόγραμμα της προετοιμασίας και κατόπιν ξεκίνησαν την προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις με την μπάλα και τρέξιμο.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται ότι: «Ο Πύρασος λοιπόν στην αφετηρία μιας ακόμη αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει να αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική, για 33η σεζόν στη συγκεκριμένη κατηγορία που είναι η ανώτερη του τοπικού μας ποδοσφαίρου, με βλέψεις για μια πορεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος όπως αρμόζει στην ιστορία και τη δυναμική του σωματείου και της πόλης μας».

Με Αναστασοπούλου βοηθό

Η Βανέσα Αναστασοπούλου θα είναι η άμεση συνεργάτιδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου στον Πύρασο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη χαρά μας ανακοινώνουμε τη συνεργασία με την προπονήτρια-γυμνάστρια Βανέσα Αναστασοπούλου η οποία θα είναι άμεση συνεργάτιδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μάλιστα ο προπονητής του Πυράσου συναντήθηκε με την Βανέσα την προηγούμενη εβδομάδα και κατάρτισαν το πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών μας.

Η Βανέσα Αναστασοπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA A και UEFA B, επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Coerver youth diploma 1 (Scotland) και Coerver intro youth diploma 2 (Manchester) και κάτοχος διπλώματος Smartfootball level 1 από την Καταλανική Ομοσπονδία.

Έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στον Βόλο, τα Τρίκαλα και την Αθήνα, στην Ακαδημία Coerver coaching Greece και σε σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μαζί μας τη φετινή σεζόν, την καλωσορίζουμε στο τεχνικό επιτελείο του Πυράσου και είμαστε σίγουροι για μια αγαστή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

Απέκτησε και Νούσια

Ο Πύρασος ανακοίνωσε επίσης και την πέμπτη προσθήκη στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και είναι ένας παλιός γνώριμος: «Ο Σπύρος Νούσιος έρχεται να βοηθήσει με την εμπειρία και την αγωνιστική του αξία τη φετινή προσπάθεια. Αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τον Πύρασο τη διετία 2009-11 έχοντας 48 συμμετοχές και 10 τέρματα, ενώ αργότερα έπαιξε σε Άρη Μελισσατίκων (δύο θητείες), ΑΕ Διμηνίου, Αστέρα Ριζομύλου, Ηρακλή (δύο θητείες). Πέρυσι σημείωσε 9 γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου