ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει και μετράει δυνάμεις απέναντι στον Φωκικό η Νίκη Βόλου

επιστρέφει-και-μετράει-δυνάμεις-απέν-776247

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τρίτο φιλικό στη διάρκεια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας θα δώσει η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας στις 6.30μ.μ. τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν σήμερα μετά από μία εβδομάδα στα Χάνια.

Μία εβδομάδα παραμονής στα Χάνια του Πηλίου έδωσε την ευκαιρία στους κυανόλευκους για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία μακριά από τους ρυθμούς της πόλης αλλά κυριότερο σε καλύτερες κλιματικές συνθήκες.

Με πολλά νέα πρόσωπα στο φετινό ρόστερ, η παραμονή στα Χάνια έδωσε παράλληλα την ευκαιρία στους κυανόλευκους να δεθούν ακόμη περισσότερο και να γίνουν μια οικογένεια, ζώντας από το πρωί ως το βράδυ μαζί.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Μάνος Αποστολίδης, Παύλος Τασιάς, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Καντούτσης, Νίκος Παπαδήμας, Λόρι Κέρι, Νέτι Μέτσε, Ταβάρες Φάμπιο, Αλέξης Τσεμπερίδης, Γιάννης Δωματάς, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιώργος Ιορδανίδης, Κρις Μακενγκό, Αλέξανδρος Αναστασίου, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αγγελος Ματθαίου, Ερβιστ Μετούσι, Βασίλης Λάιος, Αλέξανδρος Σιώμος, Περικλής Χρηστίδης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Κουτσούκης και Γιώργος Φλώρος.

Πλέον επιστρέφουν στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίνοντας σήμερα κι όλας το τρίτο τους κατά σειρά φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Φωκικό. Ο Φάντζιο Μπούις αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, όπως έκανε εξάλλου και στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Σαρακηνό, τα οποία δόθηκαν και πάλι στην έδρα των κυανόλευκων.

Σε ανακοίνωση κάλεσμα της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου σημειώνεται πως η είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ. Συγκεκριμένα: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για την φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στις 18:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Φωκικού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η είσοδος των φίλων της Νίκης Βόλου θα γίνει από την Β’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάθονται στην σκεπαστή εξέδρα.

Η Γενική Είσοδος 5€.

Παιδιά έως 13 ετών είσοδος είναι Δωρεάν».

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων:

Σήμερα 13/8

με Φωκικό (Πανθεσσαλικό)

Σάββατο 18/8

με ΓΣ Αλμυρού (Πανθεσσαλικό)

Κυριακή 19/8

τουρνουά στην Άμφισσα

Κυριακή 26/8

Κύπελλο Ελλάδος

Τετάρτη 29/8

με Μετέωρα (Πανθεσσαλικό).

Στον «αέρα» το e-shop

Σε λειτουργία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επιστρέφει ανανεωμένο με όλα τα νέα προϊόντα της ομάδας μας. Πλέον οι φίλοι της Νίκης Βόλου, όπου και αν βρίσκονται, θα μπορούν μέσα από το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της ομάδας μας στην σελίδα www.nikifc.gr να αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ πάντα με το σήμα της Νίκης Βόλου και φυσικά με την υπογραφή της Errea Sport, της εταιρίας που θα ντύνει την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Στις επιλογές σύντομα θα προστεθούν αξεσουάρ γηπέδου όπως κασκόλ της ομάδας μας αλλά και αναμνηστικά (κούπες, μπρελόκ κλπ).

info: [email protected] & www.facebook.com/fcniki».

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2018 -’19 και συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11:00 – 14:00 & 17:15 – 20:15, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

3 Σεπτεμβρίου η «πρώτη» της Ακαδημίας

Την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου έκανε γνωστή η Δ.Ε. των κυανόλευκων, με την έναρξη των προπονήσεων για φέτος να ορίζεται στις 3 Σεπτεμβρίου. Σε ανακοίνωση των κυανόλευκων τονίζεται ότι:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών αλλά και το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών ποδοσφαίρου, από τους παρακάτω έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, ανά ημέρα και ώρα ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας Φάντζιο Μπούις.

Τα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στην οδό Μαιάνδρου 14 και είναι ανοιχτά από 11:00-14:00 & 17:15-20:15 Δευτέρα έως Παρασκευή για την έγκαιρη εγγραφή των παιδιών. Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα:

Εγγραφή 25 ευρώ.

Στην τιμή της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται και πλήρης στολή για όλα τα παιδιά.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€, με τον μήνα Σεπτέμβριο να είναι στα 20€.

Εναρξη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Προπονητές των τμημάτων: 2003 -΄04, 2005 -΄06, 2010 -΄11 (Γιώργος Παρασκευαΐδης), 2007 (Χρήστος Κοντοβάς), 2008 -΄09 και Γυναικών (Νίκος Σκουφογιάννης), 2011 -΄13 και Κορίτσια (Θοδωρής Κατσαμόρας)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου