ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα στη Λαμία η ΠΑΕ Βόλος

σήμερα-στη-λαμία-η-παε-βόλος-778253

Στη βάση της επέστρεψε από την περασμένη Κυριακή η αποστολή της ΠΑΕ Βόλος και από την Πορταριά του Πηλίου, όπου για δεκατέσσερις ημέρες πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό ο τεχνικός των κυανέρυθρων Χουάν Φεράντο και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν υπό ιδανικές συνθήκες τόσο στον τομέα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, όσο και στο τακτικό κομμάτι, με τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται πλήρως.

Κατά την παραμονή της ομάδας στην Πορταριά, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος έδωσε δύο φιλικά στα οποία επικράτησε με 8-0 του Μαγνησιακού και με 4-0 του Θησέα Αγριάς. Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Football League είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Συνολικά τα υπόλοιπα φιλικά της ΠΑΕ Βόλος τον Αύγουστο έχουν ως εξής:

8/8 – 6:30μ.μ. (Λαμία)

Λαμία-ΠΑΕ Βόλος

11/8 – 6μ.μ. (Νεάπολη)

ΠΑΕ Βόλος-Εθνικός

13/8 (Λειβαδιά)

Λεβαδειακός-ΠΑΕ Βόλος

17/8 (Γιάννινα)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Βόλος

22/8 (Νεάπολη)

ΠΑΕ Βόλος-Τρίκαλα

25/8 (Νεάπολη)

ΠΑΕ Βόλος-Αιγινιακός

26/8 (Αλμυρός)

Γ.Σ. Αλμυρού-ΠΑΕ Βόλος.

Τα διαρκείας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη χρονιά στη Β’ Εθνική και με την ομάδα να βλέπει ψηλότερα αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα διαρκείας, με τα VIP να κοστίζουν 175 ευρώ και τα υπόλοιπα 75 ευρώ. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρεται πως για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου