ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στη βάση και στο βάθος… φιλικά

επιστροφή-στη-βάση-και-στο-βάθος-φιλ-778258

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Αύριο Πέμπτη 9 Αυγούστου ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου στο Ελατοχώρι Πιερίας, με τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στη βάση τους, ενώ η προετοιμασία στον Βόλο θα προχωρήσει – πέραν των προπονήσεων – και με φιλικές αναμετρήσεις, για το απαραίτητο μοντάρισμα της ομάδας από το προπονητικό επιτελείο.

Σήμερα είναι η τελευταία… πλήρης ημέρα παραμονής των ερυθρόλευκων στο υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου κατέλυσαν τις προηγούμενες περίπου 15 ημέρες, εκεί όπου «χτίζεται» η νέα ομάδα, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι Βολιώτες θα πραγματοποιήσουν τις συνήθεις διπλές προπονήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, απολαμβάνοντας έπειτα τις ανέσεις που τους προσφέρει η διαμονή τους.

Η προπόνηση των ερυθρόλευκων καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, περιελάμβανε τόσο ασκήσεις τακτικής, όσο και φυσικής κατάστασης, ενώ το προπονητικό επιτελείο, αποτελούμενο από τους Περικλή Αμανατίδη, Σωτήρη Πετσιμέρη και Γιάννη Ζαλαώρα έριξε το βάρος στην ενίσχυση της ομαδικότητας, δουλεύοντας παράλληλα, με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Σε κάθε περίπτωση, ζητούμενο ήταν η ομάδα, που αποτελείται από πολλά νέα μέλη, να «δεθεί» όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποκτήσει ομοιογένεια.

Η προετοιμασία στο Ελατοχώρι θα ολοκληρωθεί αύριο με την πρωινή προπόνηση, οπότε προπονητικό επιτελείο, διοικούντες και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα αναχωρήσουν για τον Βόλο. Ρεπό θα δοθεί στους παίκτες μεθαύριο Παρασκευή, προκειμένου να χαλαρώσουν, πριν από την πρώτη φιλική αναμέτρηση το Σάββατο 11/8 με αντίπαλο την ομάδα κάτω των 20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, στις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.

Η συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και Βόλου είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα και εγκαινιάζεται και με τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση, που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου. Για τον Ολυμπιακό Βόλου, άλλωστε, το παιχνίδι με τους Πειραιώτες αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής, μπροστά στον κόσμο του, που «διψά» για καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα και αναμένεται να στηρίξει τους ερυθρόλευκους, παρότι αρκετοί φίλαθλοι βρίσκονται σε καλοκαιρινές άδειες.

Το φιλικό του Σαββάτου θα ακολουθήσει μια σειρά από δυνατά τεστ προετοιμασίας, προκειμένου η ερυθρόλευκη ομάδα να αποκτήσει ρυθμό. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός την επόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου αναμετράται με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, στις 22/8 στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26/8 στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στις 28/8 στον Αλμυρό, 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, 5/9 με τον Θησέα, 12/9 στο Προάστιο με ΑΟ Σελλάνων. Επιπλέον, αναμένεται και ημερομηνία διεξαγωγής για τα ματς με τους ΑΟ Υπάτου και Στυλίδα.

Κάλεσμα για το φιλικό με Άρη

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού ανακοινώνοντας την ακριβή ημερομηνία του φιλικού με τον Άρη, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 7:30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός πολύ δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Άρη, ένας αγώνας ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν την έναρξη της Super League. Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας, θα βραβεύσουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, κ. Θοδωρή Καρυπίδη, για την συμβολή του τόσο στην αναγέννηση της ομάδας του Άρη όσο και στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League. Επίσης, θα βραβευτεί και ο προπονητής του Άρη, κ. Paco Herrera, για την συνολική του προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η φιλική αυτή αναμέτρηση εκτός από ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας, είναι και μία επιβεβαίωση των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων».

Με αμείωτο ρυθμό η διάθεση εισιτηρίων

Χαμόγελα ικανοποίησης έχει προκαλέσει στους διοικούντες τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Σε ανακοίνωση των Βολιωτών τονίζεται ότι η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς – τα οποία θα ισχύουν και για όλα τα φιλικά παιχνίδια -, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ανοίγουν και τα γραφεία πόλης, επί των οδών Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο. Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο φίλαθλος κόσμος αποδεικνύει εμπράκτως την στήριξή του προς την Διοίκηση και την Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας δηλώνοντας «παρών» και στην φετινή προσπάθεια. Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

1.Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

2.Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

3.Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του γραφείου πόλης του Συλλόγου, Ιάσονος με Λώρη 5ος όροφος, ενώ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου