ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10οι Καλανδαρίδης – Βόντζου, 5η θέση στο σκιφ η Νικολαΐδου

10οι-καλανδαρίδης-βόντζου-5η-θέση-στο-σ-779537

Αυλαία έπεσε χθες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας της Γλασκώβης, με μοναδική συμμετοχή εκείνη της Κατερίνας Νικολαΐδου στο σκιφ, η οποία ολοκλήρωσε στην 5η θέση.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια που αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατάφερε λίγο πριν τον τερματισμό να ξεπεράσει την Πέτερσεν από την Δανία και να καταλάβει τελικά την 5η θέση με χρόνο 7:47.71. Το χρυσό κατέκτησε η Ελβετίδα Γκμέλιν.

Όσον αφορά τις Βολιώτικες συμμετοχές, Στεργιάκας – Καλανδαρίδης πήραν την 4η θέση με 6:24.51 και είναι 10οι στη γενική όπως και στο αντίστοιχο μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών όπου οι Βόντζου-Εμμανουηλίδου τερμάτισαν σε 7:21.14.

Έτσι, οι Βολιώτες Καλανδαρίδης (ΟΕΑ/ΝΑΒ) και Βόντζου (ΝΟΒΑ) έκλεισαν επιτυχημένα την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Γλασκώβης, λίγες μέρες μετά το χρυσό μετάλλιο και την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 χρόνων, στο Πόζναν της Πολωνίας.

Στον τελικό Γ του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών οι Μαρόκος-Νικολαΐδης πήραν την 2η θέση και 14η στη γενική τερματίζοντας σε 6:28.43.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου