ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε για φιλικά η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος

επέστρεψε-για-φιλικά-η-παε-νπσ-βόλος-779579

Στη βάση της επέστρεψε από χθες η αποστολή της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος από την Πορταριά του Πηλίου, όπου για δεκατέσσερις ημέρες πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο διάστημα αυτό, ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Χουάν Φεράντο, και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν υπό ιδανικές συνθήκες τόσο στον τομέα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης όσο και στο τακτικό κομμάτι, με τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται πλήρως.

Στην προετοιμασία μετείχαν οι: Ντεντάκης Αντώνης, Πίτου Γκαρσία, Πέντα Μαρσέλο, Καμπαγέρο Σεμπάστιαν, Ηλιόπουλος Κώστας, Δημόπουλος Στέργιος, Μάντζης Βασίλης, Γκαλίτσιος Αλέξανδρος, Μπουργάνης Νίκος, Μηλιώτης Κώστας, Ουνγιαλίδης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Δεμηρτζόγλου Κώστας, Μαλακασιώτης Φάνης, Κραβαρίτης Βασίλης και Παπαεμμανουηλίδης Κώστας αλλά και οι νεομεταγραφέντες Λόπες Γκαρσία, Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Καραγκιολίδης Φώτης, Κονσταντίν Καρρίκι, Μελικιώτης Δημήτρης, Τουλίκας Βασίλης, Δόρης Αλέξανδρος, Στεργίδης Λυμπέρης, Μπάλας Γιώργος, Ρούσσος Αλμπέρτος Ανδρικόπουλος Βλάσης και Κορέλας Κωνσταντίνος.

Όσον αφορά στους νεαρούς υπάρχουν τέσσερεις 18άρηδες(γεννηθέντες το 2000), οι Καρδιτσιώτες Παπαδόπουλος και Κορέλας, ο Κατερινιώτης Τουλίκας και ο Βολιώτης Παπαεμμανουλίδης, οι ακόμη μικρότεροι Μπάλας (γεν.2001) και Κραβαρίτης (2002), ενώ 20άρηδες είναι οι Μηλιώτης και Δόρης, στα 21 ο Μπουργάνης που πέρσι έπαιξε 23 ματς βασικός και στα 22 είναι οι Καρρίκι βασικός πέρσι στην Καρδίτσα, Μαλακασιώτης με 61 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και ο Μεληκιώτης που έχει 7 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Κάποιοι νεαροί θα παίρνουν παιχνίδια και με την ομάδα Κ-20 η οποία συγκροτείται με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα.

Κατά την παραμονή του ομάδας στην Πορταριά, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος έδωσε δύο φιλικά στα οποία επικράτησε με 8-0 του Μαγνησιακού και με 4-0 του Θησέα Αγριάς. Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Football League είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Συνολικά τα υπόλοιπα φιλικά της ΠΑΕ Βόλος τον Αύγουστο έχουν ως εξής:

8/8 Λαμία-ΒΟΛΟΣ (18.30 Λαμία)

11/8 ΒΟΛΟΣ-Εθνικός (18.00 Νεάπολη)

13/8 Λεβαδειακός-ΒΟΛΟΣ (Λειβαδιά)

17/8 ΠΑΣ Γιάννινα-ΒΟΛΟΣ (Γιάννινα)

22/8 ΒΟΛΟΣ-Τρίκαλα (Νεάπολη)

25/8 ΒΟΛΟΣ-Αιγινιακός (Νεάπολη)

26/8 Γ.Σ. Αλμυρού-ΒΟΛΟΣ (Αλμυρός).

Διαζύγιο με Στεργίδη

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε χθες την κοινή συναινέσει λύση του συμβόλαιο της με τον Λυμπέρη Στεργίδη, έπειτα από επιθυμία του ποδοσφαιριστή για οικογενειακούς λόγους. Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια την καριέρα του.

Τα διαρκείας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη χρονιά στη Β΄ Εθνική και με την ομάδα να βλέπει ψηλότερα αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα διαρκείας, με τα VIP να κοστίζουν 175 ευρώ και τα υπόλοιπα 75 ευρώ. Στην ανακοίνωσή της ΠΑΕ Βόλος αναφέρεται πως για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου