ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση με Παπαδόπουλο στα γκολπόστ της Νίκης Βόλου

ενίσχυση-με-παπαδόπουλο-στα-γκολπόστ-779674

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τους Νίκο Τζήμα και Μένιο Θεολόγη να αποτελούν παρελθόν από τη Νίκη Βόλου την περασμένη Παρασκευή, οι κυανόλευκοι κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση ακόμη ενός τερματοφύλακα.

Αυτός είναι ο 20χρονος Εβρίτης, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος θα ανηφορίσει από σήμερα με την υπόλοιπη αποστολή για τα Χάνια, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των κυανόλευκων.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, γεννημένος στις Φέρρες Εβρου, πρωτόπαιξε στην Ακαδημία της τοπικής Θράκης Φερών, έρχεται στη Νίκη με τις καλύτερες συστάσεις, μιας και αποτελούσε ποδοσφαιρικό «παιδί» του πρώην κυανόλευκων πορτιέρε Γιώργου Μπακιρτζίδη, με τους δύο να συνεργάζονται τόσο στον Πανθρακικό, όσο και το τελευταίο διάστημα, στην προσπάθεια ο ύψους 1.90 ποδοσφαιριστής να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Πέραν από την ομάδα του Πανθρακικού, από τον οποίο ξεκίνησε, ο Παπαδόπουλος έχει υπάρξει επίσης μέλος του Ηρακλή και της Κ20 του «γηραιού», και πέρυσι μετακόμισε στην Κύπρο για χάριν του Εθνικού Λατσιών, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στην οποία είχε ανελλιπή παρουσία.

Με τον Πανθρακικό ανδρώθηκε παίζοντας τόσο στην Κ17, Κ20 όσο και στην πρώτη ομάδα.

Σήμερα η αναχώρηση

Μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο… Πανθεσσαλικό και τις πρωινές προπονήσεις φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων και των δύο φιλικών αναμετρήσεων απέναντι σε Παναιτωλικό και Σαρακηνό, οι κυανόλευκοι ανεβάζουν στροφές και ξεκινούν τα… χιλιόμετρα, προκειμένου να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Η Νίκη ανηφορίζει και πάλι στο… βουνό, έχοντας ολοκληρώσει το Σάββατο τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας της με πρωινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για χθες Κυριακή δόθηκε ρεπό – ανάσα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν ξανά σήμερα το πρωί, ώστε να αναχωρήσουν για τα Χάνια Πηλίου για το δεύτερο και πιο επίπονο στάδιο προετοιμασίας.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα βρεθούν οι παρακάτω 27 ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Τασιάς, Κ. Παπαδόπουλος, Χρ. Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Παπαδήμας, Κέρι, Μέτσε, Φάμπιο, Τσεμπερίδης, Δωματάς, Θ. Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Μακενγκό, Αναστασίου, Τζιώρας, Βουκομάνοβιτς, Ντινιωτάκης, Ματθαίου, Μετούσι, Λάιος, Σιώμος, Χρηστίδης, Βουρδάκης, Κουτσούκης, Φλώρος, Τσουλχάι.

Η επιστροφή στη βάση έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου από τα Χάνια με τους κυανόλευκους να αντιμετωπίζουν την ίδια μέρα τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και το Σάββατο 18 Αυγούστου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΓΣ Αλμυρού στο ίδιο γήπεδο, όπως έκαναν και πέρυσι.

Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι θα μεταβούν στην Άμφισσα την Κυριακή 19 Αυγούστου, όπου και θα αγωνιστούν σε τουρνουά απέναντι σε Φωκικό και Ναυπακτιακό Αστέρα. Μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί ο πρώτος επίσημος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας, με τη Νίκη να παίζει συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Αυγούστου. Τρεις μέρες μετά και έπειτα από ανακοίνωση της ομάδας των Μετεώρων, οι Τρικαλινοί θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό για φιλικό με τη Νίκη την Τετάρτη 29/8.

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων:

Δευτέρα 13/8

με Φωκικό (Πανθεσσαλικό)

Σάββατο 18/8

με ΓΣ Αλμυρού (Πανθεσσαλικό)

Κυριακή 19/8

τουρνουά στην Άμφισσα

Κυριακή 26/8

Κύπελλο Ελλάδος

Τετάρτη 29/8

με Μετέωρα (Πανθεσσαλικό).

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από την περασμένη Δευτέρα οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2018-19 και συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11:00 – 14:00 & 17:15 – 20:15, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

Στην Κομοτηνή ο Τσιανάκας

Στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ομάδας της ΕΠΣ Θράκης, που αγωνίζεται στην Α’ Τοπική, αλλά είχε και παρουσία και στη Γ’ Εθνική, θα αγωνίζεται πλέον ο Αλέξανδρος Τσιανάκας, τον οποίον η Νίκη Βόλου παραχωρεί με το καθεστώς της μετοίκησης, αφού θα είναι φοιτητής από τον Σεπτέμβριο στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ο 18χρονος παίκτης, που πρόπερσι έκανε ντεμπούτο, πριν συμπληρώσει τα 17 του με τους κυανόλευκους, από τις υποδομές των οποίων αναδείχθηκε, πέρσι αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις πανελλαδικές και σταμάτησε να προπονείται με τη Νίκη, προλαβαίνοντας να κάνει μόνο προετοιμασία και να παίξει με τον Πρωτεσίλαο στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ και σε φιλικά. Συνολικά έχει 4 συμμετοχές με τη Νίκη στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2016-17.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου