ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενδιαφέρον για τον Ισπανό Ντιέγκο Βέλα από ΠΑΕ Βόλος

ενδιαφέρον-για-τον-ισπανό-ντιέγκο-βέλ-782302

Ενας ακόμη ξένος ποδοσφαιριστής ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ντιέγκο Βέλα Βάσκες βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΠΑΕ Βόλος με την ομάδα να είναι ήδη στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας ενώ αύριο θα δώσει στην Πορταριά και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι.

Ο 26χρονος Ισπανός Ντιέγκο Βέλα τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Ντιόσγκιορι ΒΤΚ (πρωτάθλημα Ουγγαρίας), με την οποία είχε 60 συμμετοχές και 9 τέρματα. Ο Ισπανός μέσος πριν πάει στην Ουγγαρία αγωνίστηκε στη Ρασίνγκ Φερόλ (δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας) και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και άμεσα θα βρίσκεται στο Βόλο για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αποτελέσει μέλος της ομάδας της ΠΑΕ Βόλος.

Ο Ισπανός προπονητής της ΠΑΕ Βόλος Χουάν Φεράντο στην προετοιμασία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, ενώ χθες στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε ως επί το πλείστον με μπάλα στον τομέα της τακτικής.

Η ΠΑΕ Βόλος είναι δεύτερη εβδομάδα στην Πορταριά και μετά το πρώτο φιλικό το περασμένο Σάββατο (8-0 τον Μαγνησιακό), έχει ένα ακόμη τεστ με τον Θησεα αύριο Παρασκευή, ενώ έχουν προγραμματιστεί μέσα τον Αύγουστο αλλά επτά φιλικά προετοιμασίας , τρία με ομάδες της Σουπερλίγκα που θα γίνουν σε Λαμία, Λειβαδιά και Γιάννινα και άλλα τρία στο Βόλο.

Αναλυτικά τα φιλικά της ΠΑΕ Βόλος τον Αύγουστο έχουν ως εξής:

3/8 ΒΟΛΟΣ – Θησέας Αγρίας (Πορταριά), 8/8 Λαμία – ΒΟΛΟΣ (Λαμία), 11/8 ΒΟΛΟΣ – Εθνικός (Νεάπολη), 13/8 Λεβαδειακός – ΒΟΛΟΣ (Λειβαδιά), 17/8 ΠΑΣ Γιάννινα – ΒΟΛΟΣ (Γιάννινα), 22/8 ΒΟΛΟΣ – Τρίκαλα (Νεάπολη), 25/8 ΒΟΛΟΣ – Αιγινιακός (Νεάπολη) και 26/8 Γ.Σ. Αλμυρού- ΒΟΛΟΣ (Αλμυρός).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου