ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση με Αποστολίδη

ενίσχυση-με-αποστολίδη-782311

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου βρίσκεται ο έμπειρος τερματοφύλακας Μάνος Αποστολίδης, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την τελευταία μεγάλη επιτυχία των κυανόλευκων και την κατάκτηση της ανόδου για τη Super League το καλοκαίρι του 2014.

Γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου του 1983 ο Καβαλιώτης πορτιέρε περιμένει στο ακουστικό του προτάσεις αυτό το καλοκαίρι και μία από αυτές ήρθε από την Νίκη Βόλου, στην οποία μέτρησε 40 παρουσίες και μάλιστα μέσα σε μία σεζόν, όπως ήταν το πρωτάθλημα της Football League, την περίοδο 2013-14, συμπεριλαμβανομένων και των μπαράζ ανόδου, ενώ είχε και 4 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στη συνέχεια ο Αποστολίδης μεταπήδησε στη γειτονική Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ, όπου και είχε 33 παρουσίες, για να ακολουθήσουν Απόλλων Σμύρνης (15 συμ.), Αχαρναϊκός (11συμ.) στο πρώτο μισό της περιόδου 2016-17 και τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο ΑΟ Τρίκαλα, με τον οποίο και είχε συνολικά 39 παρουσίες, όλες στο πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο συμμετέχει ανελλιπώς από τη χρονιά 2012-13.

Συνολικά στη Β’ Εθνική (Football League) μετρά 171 παρουσίες, 70 στη Γ’ Εθνική και ακόμη 20 στο Κύπελλο. Επίσης ήταν μέλος της Καβάλας και στην Α’ Εθνική το 2009 και το 2010 – 11 χωρίς όμως συμμετοχή. Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής πέραν από την ομάδα της Καβάλας έχει αγωνιστεί και στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Απάντηση μέχρι το Σάββατο

Ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε με χαρά την πρόταση της Νίκης Βόλου, στην οποία δεν θα έλεγε όχι για πιθανή επιστροφή του, αλλά όπως και στην περίπτωση του Αγγελου Βέρτζου, ο Αποστολίδης περιμένει στο ακουστικό του για κάποια πρόταση από ομάδα κατηγορίας Football League.

Δεν σταματά εδώ…

Εκτός από την περίπτωση βέβαια του Μάνου Αποστολίδη στη Νίκη συνεχίζουν να ψάχνουν για το κάτι παραπάνω μεταγραφικά, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί, με το λεγόμενο «κερασάκι στην τούρτα» να αναζητείται προκειμένου να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία του κόσμου ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και την ομάδα αγωνιστικά. Παράλληλα οι κυανόλευκοι περιμένουν για σήμερα στον Βόλο ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει φορέσει τα κυανόλευκα και δεν αποκλείεται να «κλείσει» και η δική του περίπτωση θετικά.

Συνέχεια στο Πανθεσσαλικό

Στο Πανθεσσαλικό συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου με ακόμη μία πρωινή προπόνηση στην οποία και δόθηκε έμφαση σε πρόγραμμα αερόβιας αντοχής αλλά και τακτικής. Όλα κύλησαν ομαλά χωρίς προβλήματα και οι παίκτες ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας, δείχνοντας μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Ενσωματώνεται ο Φάμπιο

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρίσκεται από σήμερα και ο Φάμπιο Ταβάρες, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αναχωρεί από Λισαβώνα με προορισμό τον Βόλο και στη συνέχεια να ενταχθεί με τη σειρά του υπό τις οδηγίες του Φάντζιο Μπούις και του Ανδρέα Γεωργίου.

Δευτέρα η αναχώρηση για Χάνια

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ανηφορίσει για τα Χάνια η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία και θα πραγματοποιήσει στο βουνό των Κενταύρων το πιο επίπονο κομμάτι της προετοιμασίας.

Στη Νίκη Βόλου τις τελευταίες ημέρες έχει δοθεί η ευκαιρία και σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν για το αν αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ και στη συνέχεια να αποκτηθούν, και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο για το αν «κοπούν» ή παραμείνουν. Το «ξεκαθάρισμα» αναμένεται να γίνει μέχρι και το Σάββατο, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ποιοι ποδοσφαιριστές ανηφορίσουν για τα Χάνια.

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από τη Δευτέρα οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των Καρτών Διαρκείας για την σεζόν 2018-2019 και συνολικά υπάρχουν 5 Κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans (συνδεσμιακά) : 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των Καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11:00 – 14:00 & 17:15 – 20:15, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου