ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φανέλες για… άνοδο και διαρκείας για όλους

φανέλες-για-άνοδο-και-διαρκείας-για-ό-783887

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με έντονο το νικιώτικο χρώμα, πραγματοποιήθηκε χθες σε κέντρο εστίασης του Βόλου από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης, η οποία παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις για την περίοδο 2018-19, αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Έκπληξη η παρουσίαση του Τάσου Καντούτση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ομάδα της Νίκης Βόλου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ντύνει η εταιρεία Erreà Sport, με τους κυανόλευκους να συγκαταλέγονται στο club μαζί με συλλόγους από την Αγγλία, όπως η Μπλάκπουλ, η Νόριτς και η Ροτσντέιλ, από την Ιταλία όπως η Πάρμα, από την Ισπανία όπως η Γρανάδα και η Νουμάνθια, από την Ολλανδία όπως η Ντεν Χάαγκ, ενώ η συγκεκριμένη εταιρεία «ντύνει» και την εθνική Ισλανδίας.

Οι κυανόλευκοι παρουσίασαν τις νέες τους εμφανίσεις, με τη μία εξ’ αυτών μάλιστα να αποτελεί επιλογή του κόσμου της ομάδας, έπειτα και από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των φιλάθλων, που αφορούσε την επιλογή της 1ης εμφάνισης και στην οποία ψήφισαν 1427 άτομα. Συγκεκριμένα αυτή είναι η μπλε εμφάνιση με λευκές ρίγες , με 618 ψήφους, και προτιμήθηκε αντί της γαλάζιας με λευκές ρίγες (579 ψήφοι) και της μπλε (230 ψήφοι). Όσον αφορά τη δεύτερη εμφάνιση αυτή είναι λευκή, και η τρίτη κίτρινη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι τρεις επίσημες εμφανίσεις, όπως και αυτές των τερματοφυλάκων, σε χρώμα πράσινο, αλλά και των καρτών διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά, με τις τιμές να κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε χθες στο κέντρο εστίασης ABBAEIO στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, ο Γιώργος Μαστρογιάννης, ενώ εκ μέρους του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής τοποθετήθηκε ο κ. Γιώργος Κουτσούκης, αναφέροντας σχετικά με τη συμφωνία με την ιταλική εταιρία ένδυσης πως τα 1500 μέλη – αθλητές θα έχουν τουλάχιστον την ίδια φόρμα. Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως φυσικά και η Δ.Ε. αλλά και πλήθος κόσμου.

Το παρών έδωσε και ο φίλαθλος της Νίκης, κ. Νίκος Κακουλίδης, ο οποίος μένει μόνιμα στη Ρουμανία, και σχολίασε το πρόσφατο ταξίδι του στη NASA, με τη φανέλα και το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, ενώ μέσω βίντεο τοποθετήθηκε και ένας ακόμη φίλαθλος, ο Γιώργος Χατζηκωστής από την Αυστραλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Erreà Sport έχει επισυνάψει συμφωνία συνεργασίας με τη Νίκη Βόλου όχι μόνο όσον αφορά το τμήμα ποδοσφαίρου, αλλά και με όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη, αγωνιστικά και ακαδημίες, με τη συνεργασία να είναι τριετής.

Εκτός από τις ομάδες ποδοσφαίρου η Erreà Sport ντύνει τα τελευταία χρόνια και τις εθνικές ομάδες βόλεϊ της Ιταλίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Δανίας, την εθνική ομάδα στίβου της Ιταλίας, τη γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ, την εθνική ομάδα γυμναστικής της Γαλλίας κ.α. Στόχος των κυανόλευκων είναι να δημιουργηθεί ένα e-shop, από όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται να προϊόντα του συλλόγου σε όποια… γωνιά κι αν βρίσκονται.

Διαρκείας στο Π. Μαγουλάς

Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, όπως έγινε γνωστό οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από σήμερα κι’ όλας κάνοντας προεγγραφή στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και στο Π. Μαγουλάς.

Οι κατηγορίες:

Gold: 200 ευρώ

Basic: 100 ευρώ

Fans: 70 ευρώ

Kids: 20 ευρώ

Ladies: 50 ευρώ

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Για ανέργους και ΑΜΕΑ ισχύει έκπτωση 30% αποκλειστικά στην κατηγορία Basic.

Περίοδος διάθεσης: 30 Ιουλίου – 9 Σεπτεμβρίου.

Κυανόλευκος και ο Καντούτσης

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι από χθες και ο Τάσος Καντούτσης, με τον κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στη Νίκη Βόλου, μετά το δανεισμό του από τον Ατρόμητο την περίοδο 2014-15, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί για να αποχωρήσει στη διάρκεια της προετοιμασίας. Γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1994 έχει ύψος 1.93 και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην Καλαμάτα, έχοντας πέρυσι 21 παρουσίες και 2 γκολ. Παλιότερα έπαιξε με Ηλυσιακό, Ομόνοια στην Κύπρο και Φωκικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου