ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επίσημη «πρώτη» για τον κόσμο…

επίσημη-πρώτη-για-τον-κόσμο-787138

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με εκπλήξεις αναμένεται η σημερινή πρώτη ανοιχτή προπόνηση της Νίκης Βόλου και η τέλεση του Αγιασμού της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό με ώρα έναρξης τις 19:00.

Στην σημερινή «πρώτη» ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό, περιμένοντας και την «επιπλέον» ενίσχυση κι ενώ την Κυριακή είναι το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και την ερχόμενη Δευτέρα είναι η παρουσίαση των διαρκείας και των επίσημων εμφανίσεων.

Όλα αυτά στην 4η χρονιά της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, σίγουρα πιο οργανωμένα και όχι μόνο από τις προηγούμενες αφού η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της οποίας ηγείται ο Ν. Ιμεράι έχει θέσει ως μόνο στόχο τον πρωταθλητισμό…

Ενώ σήμερα στις 7 μ.μ. είναι πρώτη ανοιχτή για τον κόσμο προπόνηση… οι παίκτες της Νίκης έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή, πέρασαν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις, ενώ οι πρώτες μέρες αφιερώθηκαν κυρίως στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην εμπέδωση του φετινού πλάνου ότι η ομάδα «χτίζεται» πάνω στους άξονες πειθαρχία, ομαδικότητα, ποιότητα.

Πάντως σήμερα ίσως υπάρχουν επιπλέον μεταγραφικές εκπλήξεις καθώς δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ούτε ο αμυντικός Θοδωρής Παπαδόπουλος ούτε ο Σέρβος επιθετικός Αλέκσα Βουκομάνοβιτς που μετέχουν στις προπονήσεις της Νίκης όπως κι ένας κεντρικός αμυντικός.

Ο Βουκομάνοβιτς προέρχεται από τον ΑΟ Σελλάνων όπου ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας (2016-2017) και στη β’ κατηγορία της Δανίας με την Σίντβεστ (2014-2015), ενώ την περίοδο 2013-2014 αγωνιζόταν στην δεύτερη εθνική κατηγορία της Σερβίας με τη φανέλα της Τσενάροβο.

Ο Παπαδόπουλος που τα τελευταία δυο χρονιά κερδίζει πρωτιές με Απόλλωνα Λάρισας και Αστέρα Αμαλιάδας είναι γνωστός στον κόσμο της Νίκης, ξεκίνησε από τον Άρη και έπαιξε ακόμη σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Δόξα, Μακεδονικό Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ άνοδο στην Α’ Εθνική πανηγύρισε με τη Νίκη και ξαναήρθε και στη Γ’ Εθνική…

Η επιπλέον κίνηση αφορά σε έμπειρο Έλληνα κεντρικό αμυντικό αφού από την αρχή για αυτή τη θέση η Νίκη είχε βάλει τον πήχη ψηλά θέλοντας να κάνει την υπέρβαση με τον Άγγελο Βέρτζο που πήγε τελικά στην Κέρκυρα, ενώ στο τραπέζι έπεσαν ονόματα όπως του Δημήτρη Τόσκα, του Χρήστου Ιντζίδη, του Μπάμπη Δαμιανάκη, αλλά και του Σταύρου Σταθάκη που έχει περάσει και από την ΑΕΚ, ενώ έχει μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, έχοντας θητεία σε Ξάνθη, Λάρισα, Παναργειακό, Κισσαμικό.

Ως τώρα έχουν αποκτηθεί και ανακοινωθεί επίσημα οι Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό, Κέρι Λορι , Μετούσι, Δωματάς, Τσεμπερίδης, ενώ στόχος είναι το ρόστερ να έχει σχεδόν «κλείσει» πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια από τις 6 έως και τις 13 Αυγούστου.

Από περσινή ομάδα στη Νίκη παρέμειναν οι Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Παύλος Τασιάς, Νίκος Παπαδήμας, Βασίλης Λάιος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Γιάννης Βέργος, Νέτι Μέτσε, Γιάννης Κουτσούκης, Αλέξανδρος Σιώμος, Σταύρος Βουρδάκης, Άγγελος Ματθαίου, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Τζιώρας, Αλέκος Αναστασίου και προωθήθηκε ο Περικλής Χρηστίδης, ενώ οι έως τώρα προσθήκες είναι αν μη τι άλλο ποιοτικές, ουσιαστικές και σημαντικές.

Εκτός από τον Γάλλο μέσο Κρίστοφερ Μακενγκό που είναι ο μόνος που δεν έχει εικόνα από ελληνικά πρωταθλήματα, όλοι οι άλλοι είναι γνωστοί με τον Κέρι Λόρι να προέρχεται από την καλύτερη χρονιά του στον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ πρωταθλητής ήταν και ο Γιάννης Δωματάς με τον Εθνικό. Ακόμη εγνωσμένης αξίας είναι και ο Φάμπιο Ταβάρες και ο Αλέξης Τσεμπερίδης, αλλά και ο Έρβιστ Μετούσι που ξεχώρισε στον ΑΟ Σελλάνων και επιζητεί μια μεγαλύτερη διάκριση …

Εκπληξη σε Παπαδήμα και Τσεμπερίδη

Μία έκπληξη περίμενε χθες τους Αλέξη Τσεμπερίδη και Νίκο Παπαδήμα μετά την προπόνηση. Στον χώρο της εστίασης μία τούρτα περίμενε τους ποδοσφαιριστές με τη διοίκηση και τους συμπαίκτες να τους εύχονται «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά τους.

Την Κυριακή φιλικό με Παναιτωλικό

Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου… Την προσεχή Κυριακή 29/7 οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και θα αρχίσει στις 18.30.

Επίσης στις 4/8 θα παίξει με τον Σαρακηνό, 18/8 με τον Αλμυρό, ενώ ένα φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας η Νίκη Βόλου θα το δώσει το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη και στις 2/9 η βολιώτικη ομάδα θα βρεθεί και στο Προάστιο Καρδίτσας για να παίξει και με τον ΑΟ Σελλάνων.

Η παρουσίαση 30 Ιουλίου

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου θα γίνει η εκδήλωση για την παρουσίαση των διαρκείας και των επίσημων εμφανίσεων 2018 – 2019. Η εκδήλωση παρουσίασης στους φιλάθλους και στα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί στο ABBAEIO Bier Restaurant στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου