ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και επίσημα ΠΑΕ Βόλος και από Σάββατο φιλικά

και-επίσημα-παε-βόλος-και-από-σάββατο-φ-788018

Και επίσημα Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία είναι από προχθές ο Βόλος, όπως γνωστοποιήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή έκανε γνωστή την παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ΠΑΕ Βόλος, ενώ η παρούσα απόφαση καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο Βόλος είναι η πρώτη και έως τώρα μοναδική ομάδα από όσες προήχθησαν στη Football League που ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και έγινε ΠΑΕ.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος

Εδώ και λίγο καιρό συγκροτήθηκε και σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, το οποίο απαρτίζεται στη συντριπτική του πλειονότητα από Βολιώτες επιχειρηματίες.

Τη θέση του προέδρου στο Δ.Σ. καταλαμβάνει ο Γιώργος Σπυριδόπουλος, ενώ αυτή του αντιπροέδρου ο Παναγιώτης Λούτσος.

Το εννεαμελές Δ.Σ. πλαισιώνουν οι Νικόλαος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος, Γιάννης Ντούμος, Αποστόλης Σκαφίδας και Δημήτρης Χρυσικός.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν, δηλώνουν αποφασισμένα να οδηγήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα επαναφέροντας στο προσκήνιο το ποδόσφαιρο του Βόλου.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στα μέσα Αυγούστου, όπου θα παρουσιάσουν το πλάνο τους και τους στόχους της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιπλέον, υπεύθυνος ακαδημιών ανέλαβε ο Δημήτρης Κλόντζας.

Σάββατο το πρώτο τεστ

Μεθαύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Πορταριάς θα δώσει το πρώτο φιλικό τεστ η ΠΑΕ Βόλος όπως και πέρσι με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, ενώ η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Football League με τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο συνεχίζεται με 28 ποδοσφαιριστές στο Πήλιο.

Η ομάδα θα μείνει στην Πορταριά μέχρι τις 4 Αυγούστου και η ΠΑΕ Βόλος θα παίξει κι άλλο ένα φιλικό εκεί, ενώ μετά τα φιλικά είναι πιο «δυνατά».

Αναλυτικά τα έως τώρα φιλικά της ΠΑΕ Βόλος:

Βόλος – Μαγνησιακός (28/7)

Βόλος – Θησέας Αγριάς (3/8)

Λαμία – Βόλος (8/8)

Λεβαδειακός – Βόλος (13/8)

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17/8)

Βόλος – Τρίκαλα (19/8).

Γ.Σ. Αλμυρού – Βόλος(26/8).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου