ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπειρία Θωμαΐδη στη Δήμητρα

εμπειρία-θωμαΐδη-στη-δήμητρα-788939

Περισσότερη εμπειρία θα έχει η φετινή Δήμητρα Ευξεινούπολης, στην Α’ ΕΠΣΘ με την «επιστροφή» του Πέτρου Θωμαΐδη που έλυσε τελικά τη συνεργασία του με τον Γ.Σ. Αλμυρού με τον οποίο πανηγύρισε νταμπλ και πέρσι είχε 18 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική

Η ανακοίνωση της Δήμητρας :«Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Πέτρο Θωμαΐδη.Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη».

Η επιστροφή μάλιστα του Θωμαΐδη στη Δήμητρα έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού: «Η επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 με τον Πέτρο Θωμαΐδη. Ο έμπειρος μέσος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα μπορέσει να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο και έτσι αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι μας. Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική συμβολή του στις επιτυχίες που είχε ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ στα τρία χρόνια της παρουσίας του (νταμπλ ΕΠΣΘ, συμμετοχή στους οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας την περίοδο 2016 – 2017 και στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ την περίοδο 2017 – 2018) και του ευχόμαστε υγεία και ό,τι το καλύτερο στη νέα του ομάδα, τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ».

Έτσι ο πολύπειρος 33χρονος μέσος θα προσθέσει επιπλέον εμπειρία στη Δήμητρα που απέκτησε και τον Αργύρη Κυριάκο και ανανέωσε τη συνεργασία με τους Δημήτρη Στεφανή, Νίκο Βούλγαρη, Στέλιο Τσιάτσιο, Αλέξανδρο Αραπίτσα, Μάκη Παυλίδη, απέκτησε τον Νίκου Φούκη από τον Πύρασο και επίσης ανανέωσαν και οι Γκαρνίδης Δημήτρης, Σαρρής Γιώργος, Κακλιάς Αυγουστίνος, Ξηροκώστας Ευθύμιος, Καρατέεβ Αλέξανδρος, Κουτσούμπας Θανάσης, Γαλατσίδας Δημήτρης και Γουργιώτης Χρήστος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου