ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκινά ο Θησέας

με-πολλά-νέα-πρόσωπα-ξεκινά-ο-θησέας-788949

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σήμερα γίνεται το αγωνιστικό ξεκίνημα της σεζόν για τον Θησέα που βρίσκει την ομάδα της Αγριάς για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική με προπονητή τον Κώστα Παπαστεργίου και πολλά νέα πρόσωπα.

Η πρώτη συνάντηση για τον Θησέα έγινε προχθές Δευτέρα στο καφέ People στην Αγριά και σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 19.00 οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την αγωνιστική πρώτη της νέας χρονιάς στο γήπεδο Αγριάς και στη συνέχεια στα Λεχώνια…

Ο Θησέας έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ αλλά είναι θετικό ότι είναι κατά 90% μαγνησιώτικος και ο τεχνικός Κ. Παπαστεργίου που καλείται να συνδυάσει εμπειρία και ταλέντο γνωρίζει τους περισσότερους από τους νέους παίκτες.

Οι τελευταίες προσθήκες – που δεν είναι και οι τελευταίες – για την ομάδα της Αγριάς είναι ο νεαρός Αντώνης Φραγκογιάννης από τον Ολυμπιακό που πέρσι έπαιξε στην Ιωλκό και πιο πριν και στον Σαρακηνό, ενώ από τον Σαρακηνό αποκτήθηκε ο Χρήστος Γκάμπας που έχει αγωνιστεί ακόμη σε Άθλο, Αίαντα, ΓΣΑ, Ρήγα, Νίκη, Διαγόρα.

Ο Θησέας πήρε δυο τερματοφύλακες τον 33χρονο πολύπειρο Αργύρη Κουτσιρίμπα που έχει υπερασπιστεί ξανά την εστία της ομάδας της Αγριάς, πέρσι ήταν στον Δωτιέα Αγιάς, πιο παλιά σε Αχιλλέα Φαρσάλων, Ολυμπιακό Β. ,Ναυπακτιακό, Δάφνη Λιβανάτων, αλλά και Ηρακλή Β., Δάφνη, Εθνικό, Πύρασο, ΑΕ Διμηνίου, Σαρακηνό… και τον 26χρονο Απόστολο Κεφαλά από τον Ηρακλή Β., που που έχει 66 συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική με τον Ρήγα Φεραίο ενώ ξεκίνησε από τη Νίκη.

Με εμπειρίες θα συνεχίσουν στον Θησέα ο 23χρονος μπακ Αρκάδιος Δημητριάδης, που έπαιξε στη Γ’ 13 φορές με τον Πύρασο αλλά και με την Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ πέρσι ήταν στον Διαγόρα κι έχει φορέσει και τη φανέλα του Σαρακηνού, αλλά και της Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου, ο 21χρονος αμυντικός μέσος Αποστόλης Χατζησταμάτης που πέρσι είχε 21 συμμετοχές με τον Ρήγα Φεραίο κι έχει περάσει ακόμη από ΑΕ Διμηνίου και Ολυμπιακό και Νίκη, ενώ ο Γιάννης Καψιώτης που πέρσι ήταν στον Γ.Σ.Α. έχει συνολικά 47 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και με Πύρασο, Επισκοπή.

Ακόμη αποκτήθηκαν ο αριστερός μπακ Βαγγέλης Αγγελής που τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου παίζοντας σε τέσσερα ματς, ο μέσος Βασίλης Πέτσης που αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, ξεκίνησε από την ακαδημία του Ερμή, έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου με την οποία αγωνίστηκε και στην κατηγορία Κ19 της Σούπερ Λιγκ και την ίδια χρονιά στο δεύτερο μισό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον οποίον στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, ενώ πέρασε από τον Ρήγα Φεραίο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καναλίων.

Ο μοναδικός παίκτης εκτός Μαγνησίας που αποκτήθηκε είναι ο 20χρονος Κατερινιώτης μέσος Νίκος Υφαντής που πέρσι έπαιξε στο Δωτιέα Αγιάς.

Στην σημερινή «πρώτη» θα υπάρχει και 11η μεταγραφή ενώ αύριο στον Θησέα περιμένουν έναν ακόμη παίκτη που ήταν και στο Λεβαδειακό ενώ στην προετοιμασία θα μετέχουν και 6 περσινοί πρωταθλητές οι Κοτζαθανάσης, Κ. Οικονόμου, Σφάκας, Βλάχος, Δημουλάς, Γαρυφάλλου ενώ ο Αραμπατζής που είναι εκτός λόγω εργασίας θα ενσωματωθεί στην ομάδα από την 1η Οκτώβρη.

Ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου θα έχει την πρώτη αγωνιστική εικόνα στις 3 ή 4 Αυγούστου στο φιλικό με την ΠΑΕ Βόλος στην Πορταριά, ενώ για μια ακόμη χρονιά ο Θησέας θα παίξει με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 7 Αυγούστου στα Χάνια.

Τα άλλα φιλικά που έχουν κλειστεί είναι 11 Αυγούστου με Σαρακηνό, 15 Αυγούστου με τον Πιερικό στην Κατερίνη, 29 Αυγούστου με την Αγία Άννα, 1/9 με τον Ρήγα Φεραίο, 5/9 με τον Ολυμπιακό Βόλου, 9/9 με την Ακρόπολη και 12/9 με τη Δήμητρα.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Θησέα, με την ομάδα της Αγριάς να αγωνίζεται τη νέα χρονιά, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Γίνε και εσύ κομμάτι της ιστορίας. Το διοικητικό συμβούλιο του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 -΄19.

Τώρα είναι η ώρα για ακόμη μια φορά να στηρίξεις έμπρακτα την ομάδα μας για να μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Eθνικής, έχοντας μια παρουσία που θα κάνει περήφανους τους απανταχού Αγριώτες.

Τηλ. επικοινωνίας 6973213646 και 6948271749, E-mail [email protected].

Χορηγός των διαρκείας το κατάστημα Ηλεκτρίζειν Σ. Σπυριδάκης Δ. Χορέμη Ο.Ε.».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου