ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να διατηρήσει την καλή εικόνα

να-διατηρήσει-την-καλή-εικόνα-791038

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με στόχο να διατηρήσει την καλή εικόνα που είχε πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού ανανεωμένος, δυνατός και με προπονητή τον Στέλιο Αρσένο που έχει στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα συνδυάζοντας εμπειρία και ταλέντο…

Σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 18.00. στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Γ.Σ. Αλμυρού και ταυτόχρονα θα αρχίσει η προετοιμασία των «κυανολεύκων» που σε λίγο καιρό θα έχουν και το γήπεδό τους σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρσι..

Από τον περσινό ΓΣΑ αποχώρησαν παίκτες με εμπειρία όπως ο Γ.Σαββίδης που είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ και που πήγε στην Επισκοπή, ο πρώτος σκόρερ Κ. Φλίγκος ( 23 συμ.-15 γκολ) και οι Κυπτίου(22 συμ.-3 γκολ),Καψιώτης(19 συμ.) και Χολέβας(15 συμ.), αλλά η νέα διοίκηση υπό τον κ. Κοντογεωργάκη φρόντισε να καλύψει τα κενά με εμπειρία και ταλέντο καθώς στην ομάδα ήρθαν γνωστοί παίκτες.

Πρώτος μάλιστα ανακοινώθηκε ο Σταμάτης Καρράς, που έγινε γνωστός στο κοινό της Μαγνησίας μέσω του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε για κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Την περσινή περίοδο ο Καρράς αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ταμυναϊκό στη Χαλκίδα και μέτρησε 18 συμμετοχές, ενώ έχει τεράστια εμπειρία και από τη Football League στην οποία έχει 108 παρουσίες και άλλες 101 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο παρελθόν, πέραν του Ολυμπιακού Βόλου έχει αγωνιστεί σε Νέο Αστέρα Ρεθύμνου, ΑΟ Τρίκαλα, Θρασύβουλο, Πανσερραικό και Εργοτέλη.

Ακόμη αποκτήθηκαν 4 ποδοσφαιριστές που πέρσι έπαιξαν στο Ρήγα οι μέσοι Τσιώλης (23 συμ.-3 γκολ πέρσι), Παπακώστας(18 συμ.) και οι επιθετικοί Τζοβάρας (23 συμ.-3 γκολ) και Τσελεπής (23 συμ,-4 γκολ)…

Σημαντική αμυντική ενίσχυση έγινε με τον Βολιώτη Γιώργο Ναουμίδη καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που έχει περάσει από Θησέα, Εθνικό, Ολυμπιακό, Ρήγα, Νίκη επιστρέφει στη Μαγνησία μετά από ένα χρόνο στο Νέστο Χρυσούπολης όπου έπαιξε σε 22 ματς και έφτασε τις 134 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική ενώ έχει παίξει και σε ένα ματς Β΄ εθνικής (5/10/12 Ολυμπιακός Βόλου – Καλλιθέα 1-1), ενώ η μεσαία γραμμή ενισχύεται με έναν ακόμη πολύπειρο ποδοσφαιριστή τον Παύλο Βανγκέλι που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας…Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποντιακό Νέας Σάντας το 2003 στην Γ’ Εθνική, πέρασε για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ (το 2004), ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικό, Ρόδο, Αναγέννηση Επανωμής, Ηρακλής Ψαχνών, Κόρινθο, Τύρναβο, Πανηλειακό, ΑΟ Τρίκαλα, Αιολικό, Αήττητο Σπάτων, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Αμβρυσσέα Διστόμου, καταγράφοντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συνολικά έχει να επιδείξει 59 συμμετοχές στην Β’ Εθνική και ένα γκολ, καθώς και 172 συμμετοχές και 15 τέρματα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακόμη στον ΓΣΑ θα αγωνιστούν ως δανεικοί από το ΝΠΣ Βόλος ενώ ο Κατερινιώτης Δημήτρης Δημηνάς και ο Βολιώτης Βασίλης Καλαμίδας που έπαιξαν πέρσι 8 και 7 παιχνίδια Γ΄Εθνικής.

Ο νέος προπονητής Στέλιος Αρσένος θα έχει συνεργάτες τον γυμναστήΑργύρη Παλάσκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Ράλλη…

«Ξεκινάμε χωρίς πολλά λόγια και με πολύ δουλειά. Έχουμε πίστη στο καλό υλικό και στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο, η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής και μια θέση όσο ψηλότερα γίνεται… Θέλουμε το όνομα του Αλμυρού να μείνει ψηλά και ο κόσμος όπως κάνει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ να πιστέψει και να βοηθήσει την ομάδα..» δήλωσε στον «Ταχυδρόμο» ο Στέλιος Αρσένος που σήμερα με εμπειρία, γνώση και υπομονή ξεκινά το έργο του…

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού για την έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 καλεί τους εξής ποδοσφαιριστές: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Σταμάτης Καρράς, Ηλίας Αράπης, Νίκος Μπαρούτας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκας, Πέτρος Θωμαΐδης, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Θανάσης Μπιρμπίλης, Τάσος Τσελεπής, Γιώργος Παπακώστας, Παναγιώτης Κοντοβάς, Βαγγέλης Τσιουρής, Αντώνης Τζοβάρας, Κώστας Κρανάς, Θεόφιλος Πραττής,Γιώργος Ναουμίδης, Παύλος Βανγκέλι στις 6 μμ στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού. Αρχικά θα γίνει η γνωριμία των μελών του Δ.Σ., των προπονητών και των παλιών παικτών με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ενώ από πλευράς προπονητών θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθηθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στη συνέχεια θα γίνει η τέλεση του αγιασμού και στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Εκτός από τους προαναφερθέντες παίκτες στην πρώτη αναμένεται να δώσουν το παρόν και οι δανεικοί Καλαμίδας και Δημηνάς, αλλά και ο Στέλιος Τιμπλαλέξης που θα αποκτηθεί από τη Δήμητρα, ενώ θα ξεκαθαρίσει η παραμονή η όχι του πολύπειρου Π. Θωμαΐδη που λόγω εργασίες δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα και θα συνεχίσει στη Δήμητρα…

Επίσης στον Γ.Σ.Α. εξετάζεται και η περίπτωση του ταλαντούχου Βολιώτη μεσου Πέτρου Αγιασιώτη, που προέρχεται από την Ακαδημία του Ερμή και από εκεί μεταπήδησε σε Παναθηναϊκό, Ντόρτμουντ και Αμερική.

Επίσης για το νέο ξεκίνημα το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού «προσκαλεί στην έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και στην τέλεση του αγιασμού, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, στο δημοτικό στάδιο του Αλμυρού, τον δήμαρχο Δημήτρη Εσερίδη, τον υπεύθυνο αθλητισμού του δήμου Αλμυρού, Αργύρη Ρούσα, τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τα μέλη και φίλους του συλλόγου, να δώσουν δυναμικό «παρών», ώστε η παρουσία τους αυτή να αποτελέσει αρωγός για νέες επιτυχίες για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου