ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει για μεταγραφές η Νίκη

περιμένει-για-μεταγραφές-η-νίκη-792005

Δεν φαίνεται να βιάζονται για τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες στη Νίκη Βόλου, αφού καθημερινά εξετάζουν, αλλά και απορρίπτουν περιπτώσεις παικτών θέλοντας ποδοσφαιριστές που να έχουν την ίδια φιλοσοφία και στόχους με την ομάδα που θα έχει μόνο στόχο τον πρωταθλητισμό.

Πάντως όλα δείχνουν εκτός από τους Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό, Κέρι, Μετούσι, Δωματά, Τσεμπερίδη, στην πρώτη θα υπάρχουν κι άλλα νέα πρόσωπα πέρα και από τον Θοδωρή Παπαδόπουλο που έχει συμφωνήσει με την βολιώτικη ομάδα …και ένας πολύπειρος κεντρικός αμυντικός…

Το ρόστερ θα έχει σχεδόν κλείσει πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια από τις 6 Αυγούστου έως τις 13/8 ενώ, μεθαύριο Δευτέρα γίνεται το νέο αγωνιστικό ξεκίνημα και την Τετάρτη 25/7 η πρώτη για τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ανοικτή πρώτη: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την πραγματοποίηση της πρώτης ανοιχτής προπόνησης και της τέλεσης του Αγιασμού της ομάδας μας, για την σεζόν 2018 – 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με ώρα έναρξης τις 19:00.

Ο κόσμος της Νίκης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και θα είναι πάλι εκεί, πιστός στο ραντεβού, ώστε να δημιουργήσει τη γνωστή μοναδική ατμόσφαιρα, να μεταδώσει το πάθος του και να υποδεχτεί τα νέα μέλη της ομάδας μας αλλά και όσους συνεχίζουν από την προηγούμενη σεζόν.

Διευκρινίζεται πως οι υπόλοιπες προπονήσεις της ομάδας μας, μέχρι την πρώτη ανοιχτή της 25ης Ιουλίου, θα είναι κλειστές για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου