ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Πρώτη» και έξω από το ΕΑΚ!

πρώτη-και-έξω-από-το-εακ-792011

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο κόσμος του ετοιμάζονται για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και τον Αγιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, η οποία είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Δευτέρα 23 Ιουλίου στο ΕΑΚ, ωστόσο ο Δήμος Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, τονίζει πως το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για τεχνικούς λόγους. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Στάδιο του ΕΑΚ Βόλου «Τ. Συνετόπουλος» θα παραμείνει κλειστό για τεχνικούς λόγους (έργα συντήρησης και ανακατασκευής), έτσι ώστε να πληροί όσο το δυνατόν περισσότερους και καλύτερους όρους λειτουργικότητας και ασφάλειας κατά την χρήση του. Οι αθλούμενοι και οι σύλλογοι θα ενημερωθούν για την επαναλειτουργία του, σύμφωνα με την εξέλιξη των έργων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση όλων».

Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν να ζητήσει τη Νεάπολη… αλλά δεν συμφώνησε στους όρους και όλα δείχνουν ότι η πρώτη θα γίνει …με κλειστό το ΕΑΚ στον χώρο έξω από αυτό….

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση από τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για το θέμα ενώ χθες οι Austrian Boys με δική τους ανακοίνωση δήλωσαν ότι θα δώσουν το «παρών» ακόμη κι αν υπάρχουν ΜΑΤ και εισαγγελέας, αλλά με ειρηνικές ενέργειες…

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρεται: «Κόσμος – Διοίκηση και Παίκτες μια γροθιά. Ο πόλεμος που μας κάνουν έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη συσπείρωσή μας και αυτό θα αποδειχτεί και θα αναδειχθεί άλλη μια φορά τη Δευτέρα στο σπίτι μας το ΕΑΚ, το «ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ».

Το απόγευμα της Δευτέρας, όπως ορίζει η ιστορία μας και η ιδιοσυγκρασία μας, θα είμαστε εκεί. Είτε μέσα στις κερκίδες – είτε απέξω, θα είμαστε εκεί είτε με λουκέτα – είτε χωρίς λουκέτα, είτε με ΜΑΤ – είτε χωρίς ΜΑΤ, είτε με εισαγγελέα – είτε χωρίς εισαγγελέα… Σαν οπαδοί φημιζόμαστε για τις ειρηνικές διαθέσεις μας και χωρίς βιαιοπραγίες θα δώσουμε το «παρών» μαζικά και δυναμικά για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς για την ομάδα μας.

Ραντεβού τη Δευτέρα από νωρίς στο σπίτι μας (7:30μμ) και εκεί θα δούμε αν περάσουμε απέξω».

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως χθες έδωσε και απάντηση σε ιστοσελίδα και με ανακοίνωσή του τονίζει: «Σε απάντηση σχολίων της ιστοσελίδας VOLOSDAY την 20/07/2018 επισημαίνουμε τα εξής:

Να σας συγχαρούμε για την εσωτερική πληροφόρηση που έχετε για τις αποφάσεις του ΔΕΟΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ προτού μας ανακοινωθούν.

Οι νεόκοποι παράγοντες με τις μέχρι τώρα ενέργειές τους έχουν δώσει όραμα στους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, έχουν εισπράξει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και με οργάνωση ανωτέρου επιπέδου οδηγούν τον Σύλλογο στην επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Να σας ενημερώσουμε επίσης, επειδή εντέχνως το λησμονείτε, ότι το γήπεδο της Νεάπολης δεν ανήκει σε καμία επαγγελματική ομάδα του Βόλου, έγινε με χρήματα του βολιώτικου λαού και όχι κανενός επενδυτή εξ Αμερικής, έχει δε παραχωρηθεί από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ.

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα στον Αγιασμό της ομάδας μας για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»

Το VOLOSDAY μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Από την πλευρά τους βέβαια οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου όπου βρεθούν και όπου σταθούν δηλώνουν ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκονται στο ΕΑΚ αγνοώντας τις όποιες αποφάσεις του Δήμου Βόλου.

Καλό θα ήταν λοιπόν όλοι αυτοί οι νεόκοποι παράγοντες, εφόσον επιμένουν σε αυτή τους την απόφαση και βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο ΕΑΚ, να βάλουν ένα χεράκι στις εργασίες ώστε να τελειώσουν γρηγορότερα τα έργα και να παραδοθεί συντομότερα το γήπεδο προς χρήση.

Άλλωστε είναι πολύ πιθανό η «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου να γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Βόλου είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το γήπεδο στον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι κρατάει ίσες αποστάσεις από όλες τις ομάδες της πόλης.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, εφόσον οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν και ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιήσει την «πρώτη» του συγκέντρωση στο γήπεδο της Νεάπολης, θα έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις μίας επαγγελματικής ομάδας, έστω και για τον Αγιασμό του».

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε και τη Νεάπολη άλλα απέρριψε τους όρους που έθετε ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ… Στους όρους υπήρχε κι ένας που δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτός καθώς έλεγε ότι αν υπάρξουν φθορές δε θα παραχωρηθεί καμία αθλητική εγκατάσταση στα όρια του Δήμου Βόλου για όλα τα τμήματα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα σεζόν…!

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου