ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενθουσιασμός περιμένοντας την «πρώτη»

ενθουσιασμός-περιμένοντας-την-πρώτ-792967

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου στον απόηχο της προχθεσινής εκδήλωσης όπου έγινε παρουσίαση νέων αποκτημάτων, νέας φανέλας και νέων χορηγών. Ο κόσμος που φέτος δείχνει πιο κοντά στην ομάδα περιμένει και την «πρώτη» με τον Αγιασμό και την έναρξη της προετοιμασίας την ερχομένη Δευτέρα για να δείξει ακόμη μια φορά, κι αυτή τη φορά πιο πολύ, τη δυναμική του…

«Τη Δευτέρα είναι η «πρώτη» των παικτών με τον κόσμο στο γήπεδο και είναι σημαντικό να φανεί για μια ακόμη φορά ότι η μεγάλη ομάδα της πόλης είναι ο Ολυμπιακός» ανέφερε χθες σε δηλώσεις του στον SporFm 89,5 ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος τονίζοντας ότι «μετά τα μηνύματα του κόσμου στη συνέλευση, στα διαρκείας και στην παρουσίαση η «πρώτη» μας θα είναι γιορτή και ο κόσμος περισσότερος αλλά με ηρεμία και χωρίς ακρότητες»…

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και στην προχθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου στη «Φίλια Γή» αναφέρθηκε στην «πρώτη» στο ΕΑΚ, λέγοντας ότι «στο νέο μας ραντεβού τη Δευτέρα περιμένω πάρα πολύ κόσμο στην «πρώτη» της ομάδας στο ΕΑΚ. Εκεί είναι το σπίτι μας, το «Τάκης Συνετόπουλος»… και από την Δευτέρα ξεκινάμε και αγωνιστικά για την άνοδο» …και υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι έχει αλλάξει σε όλα τα επίπεδα και έχει βάλει υγιείς βάσεις.

Κι ενώ στην εκδήλωση παρουσίασης αναφέρθηκε ότι οι επιτυχές, οι άνοδοι και οι αριθμοί και μόνο του Περ. Αμανατίδη είναι εγγύηση για το στόχο της ανόδου ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού απέφυγε τα πολλά λόγια … θέλοντας να μιλήσουν τα έργα στο γήπεδο. «Μιλάω τώρα και θα μιλήσω πάλι τέλος Μαΐου …Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές δεν μιλάνε σε εκδηλώσεις, μιλάνε στο γήπεδο. Θέλω στο τέλος να πανηγυρίσουμε αυτό που όλοι μας πιστεύουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Θεσσαλονικιός τεχνικός…

Στην προχθεσινή εκδήλωση ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Νίκος Τσεκούρας, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του ευχαρίστησε και τον Μανώλη Κονταρό, λέγοντας πως η βολιώτικη ομάδα έχει πλέον και έναν Κρητικό ως μέλος της, ενώ στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Ιάσων Χατζής τίμησε τον Κρητικό καλλιτέχνη δίνοντάς του σε κάδρο φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του.

Ο Ν. Τσεκούρας όπως και ο Ευρ. Τσιμπανάκος ευχαρίστησαν όσους βοηθούν τον Ολυμπιακό και τονίστηκε ότι οι πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ αυτοί θα επαναφέρουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Από τους πολλούς επίσημους της εκδήλωσης ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος έκανε σύντομο χαιρετισμό και δήλωσε χαρούμενος που ο Ολυμπιακός Βόλου ανεβαίνει επίπεδο και εξέφρασε την πίστη του ότι του χρόνου η ομάδα θα βρίσκεται σε επαγγελματικές κατηγορίες…

Όσον αφορά στα τυπικά και ουσιαστικά της εκδήλωσης ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ανδρέας Κικίλιας, παρουσίασε τους παίκτες της ομάδας, ξεκινώντας από αυτούς που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος και Νίκος Μπέικος. Απουσίασαν δικαιολογημένα ο Ανδρέας Κόκας (είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση) και ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα οι Αστέριος Γιακουμής, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Κώστας Παλιούρας.

Χθες πάντως στις δηλώσεις του στον SporFm 89,5 ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ανέφερε ότι είναι σίγουρο πως δεν έχουν κλείσει οι μεταγραφές και θα γίνουν κι άλλες δυο ή τρεις αν αυτό κρίνει ο προπονητής.

Όσον αφορά στις εμφανίσεις η πρώτη εμφάνιση είναι η ερυθρόλευκη με κάθετες άσπρες και κόκκινες ρίγες, η δεύτερη εμφάνιση είναι λευκή με διαγώνια κόκκινη ρίγα και η τρίτη είναι ουδέτερη, χρώματος γκρι. Όπως έγινε γνωστό κύριος χορηγός της ομάδας είναι η ελβετική εταιρεία «ΙΑΜΑ», η οποία σ’ έναν περίπου μήνα αναμένεται να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και θα εμπορεύεται φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πρώτη ελληνική ομάδα, η οποία θα έχει ως χορηγό στην φανέλα της την συγκεκριμένη εταιρεία. Επίσης, χορηγοί της ομάδας είναι το in.gr, το ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ, η ΑΝΕΣ και η ΕΨΑ.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Β. και η λειτουργία του τμήματος μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία κάνει γνωστό, πως η διαχείριση και λειτουργία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ θα ασκείται από τον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι η διαχείριση και η λειτουργία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ και της ακαδημίας θα ασκείται από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Μετά την επιστροφή της ανδρικής ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, η διοίκηση επικουρούμενη από ομάδα παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα του συλλόγου κατά το παρελθόν, ξεκίνησε και προχωρά γρήγορα τον σχεδιασμό του τμήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για μια ακόμη φορά θέλουμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες όλου του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και να κφράσουμε θερμά συγχαρητήρια για την ομολογουμένως μεγάλη προσπάθεια της απελθούσας διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, υπό τον κ. Αλέκο Μεταφτσή, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, που πέτυχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση καλεί όλους τους φίλους και τους χορηγούς της ομάδας να συνεχίσουν να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους και να συνδράμουν στην προσπάθεια για εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε στους φιλάθλους μας λεπτομέρειες για την δομή και τη λειτουργία του ανδρικού τμήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου