ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ηπειρωτικό ράλι συμμετείχαν αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ.

στο-ηπειρωτικό-ράλι-συμμετείχαν-αθλη-793905

Λίγο πριν την καλοκαιρινή παύση των αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού ένας αγώνας ράλι ολοκλήρωσε το 1ο εξάμηνο των αγώνων πρωταθλήματος, όπου ο Ο.Μ.Α.Θ. είχε ισχυρή παρουσία. Έτσι στα Ιωάννινα διεξήχθη το ηπειρωτικό ράλι που προσμετρούσε στο πρωτάθλημα ράλι ασφάλτου. Συμμετείχαν δύο αθλητές και πέντε κριτές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας.

Ο Άλκης Ρέντης συμμετείχε στον αγώνα ως συνοδηγός του Γιάννη Πλάγου, με ένα Honda Civic Type R. Το ταλαντούχο πλήρωμα κατάφερε σ’ έναν αγώνα που κυριαρχούν τα τοπικά πληρώματα να ολοκληρώσει τον αγώνα κερδίζοντας, τόσο την κατηγορία C3 όσο και την F2, ενώ η δεύτερη θέση γενικής τους φέρνει στην 2η θέση του πρωταθλήματος οδηγών και συνοδηγών αντίστοιχα.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο Γιάννης Μόσχος, όντας συνοδηγός του τοπικού Χρήστου Παππά με Peugeot 106 S16. Το μεικτό πλήρωμα παρόλο που έτρεχε μαζί για πρώτη φορά έλυσε γρήγορα τα προβλήματα χημείας και κινήθηκε σε αξιοπρεπείς ρυθμούς, τερματίζοντας στη 2η θέση της κατηγορίας C5.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ο.Μ.Α.Θ. αποτέλεσε μέρος της στελέχωσης του αγώνα με πέντε κριτές. Έτσι οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης, Κώστας Μόσιος, Αναστασία Κωσταδιού, Κατερίνα Τσιτσιγιάννη και Γιάννης Μόσιος έδωσαν το «παρών» στις ειδικές διαδρομές του αγώνα, όντας και φέτος μια σίγουρή λύση όπως και σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν στελέχη του σωματείου.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές και τους κριτές που συμμετείχαν στο ηπειρωτικό ράλι και εύχεται καλό καλοκαίρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου