ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απομένουν τα τυπικά για μεταγραφές

απομένουν-τα-τυπικά-για-μεταγραφές-794867

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα τυπικά απομένουν για νέες μεταγραφές στη Νίκη Βόλου. Από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά αν και το επίσημο και με κόσμο ξεκίνημα της νέας ομάδας που θα έχει μόνο στόχο τον πρωταθλητισμό θα γίνει Τετάρτη 25/7 στο Πανθεσσαλικό όπου με την παρουσία φιλάθλων θα γίνει και η παρουσίαση των νέων παικτών που ώς τότε σε σχέση με σήμερα υπολογίζονται περισσότεροι!

Οι Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό, Κέρι, Μετούσι, Δωματάς, Τσεμπερίδης, δεν θα είναι τα μόνα νέα πρόσωπα στο αγωνιστικό ξεκίνημα ενώ στόχος είναι το ρόστερ να έχει σχεδόν κλείσει πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια από τις 6 Αυγούστου έως τις 13/8.

Σίγουρα παίκτης της Νίκης θεωρείται και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος που έχει συμφωνήσει με την βολιώτικη ομάδα στην οποία θα κάνει τρίτη θητεία…

«Σύντομα θα υπογράψω στη Νίκη. Είναι διαδικαστικό και τυπικό το θέμα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω και με τη Νίκη πρέπει να ξαναπάρουμε την κούπα του πρωταθλητή» ανέφερε χθες ο ίδιος ο Παπαδόπουλος που μίλησε στον Blue Heart Fm.

Ο Παπαδόπουλος που τα τελευταία δυο χρονιά κερδίζει πρωτιές με Απόλλωνα Λάρισας και Αστέρα Αμαλιάδας ξεκίνησε από τον Άρη και έπαιξε ακόμη σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Δόξα , Μακεδονικό Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ άνοδο στην Α’ Εθνική πανηγύρισε με τη Νίκη και ξαναήρθε και στη Γ’ Εθνική…

Πέρα από τον σίγουρο Παπαδόπουλο η Νίκη Βόλου είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και ενός έμπειρου Έλληνα κεντρικού αμυντικού, που μάλιστα έχει περάσει και από την ΑΕΚ, ενώ έχει μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε Α’ Β’ και Γ’ Εθνική, έχοντας θητεία σε Ξάνθη, Λάρισα, Παναργειακό, Κισσαμικό, Αστέρα Αμαλιάδας, Ιαλυσό ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Κύπρου…

Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, που θα κατεβαίνει από τα Χάνια, ενώ έχει κλειστεί και φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 10 Αυγούστου στα Χάνια.

Blue Power Card

Μια νέα καινοτομία φέρνει η Νίκη Βόλου ανακοινώνοντας την κυκλοφορία της Blue Power Card που θα είναι για τους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου. Στην ανακοίνωση της Νίκης αναφέρεται:

«Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου. Η Νίκη Βόλου κάνει πράξη και φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card. Την κάρτα που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος. Ο κάτοχος της Blue Power Card θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.

Θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ποδόσφαιρο-μπάσκετ-πόλο-βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από τη συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε ΟΛΑ τα τμήματα για τις ανάγκες τους. Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου