ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κανούτας από τον Ερμή στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα

ο-κανούτας-από-τον-ερμή-στην-κ17-του-πασ-γ-795738

Ένας ακόμη Βολιώτης νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο Θανάσης Κανούτας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League U17 καθώς αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, μετά από δοκιμαστικά ο γεννημένος το 2002 Θανάσης Κανούτας κλήθηκε και υπόγραψε συμφωνητικό με την ομάδα των Ιωαννίνων και τη νέα σεζόν θα επανδρώσει την Κ17 του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Super League U17.

Ο Βολιώτης Θ. Κανούτας, που έχει αγωνιστεί (2016-17)και με την φανέλα της Λάρισας στην Super League U15, είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας του Ερμή Βόλου και ήταν στόχος κι άλλων ΠΑΕ. Μάλιστα ο νεαρός αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Β΄Κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τον Ερμή και με προπονητή τον Δ. Μπράτσο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις αφού σε 26 συμμετοχές είχε 8 τέρματα. Ο ταλαντούχος Βολιώτης χαφ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με ένα εκπληκτικό γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι της Μικτής Νέων Θεσσαλίας (Μαγνησίας) κόντρα στην αντίστοιχη της Φθιώτιδας. Με τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΘ και προπονητή τον Αντώνη Μάνδαλο είχε 7 συμμετοχές και 3 γκολ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου