ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τα ευχάριστα από το μπάσκετ!

τα-ευχάριστα-από-το-μπάσκετ-795745

Στην ποδοσφαιρική Νίκη ετοιμάζονται για να κτυπήσουν την άνοδο από τη Γ΄ Εθνική ενώ στην μπασκετική χθες ήρθαν τα αναμενόμενα ευχάριστα και η ομάδα φαίνεται να κινείται πλέον ως ομάδα Β΄Εθνικής κερδίζοντας άνοδο για 2η συνεχόμενη χρονιά…

Στην ΑΕ Λάρισας παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν μπόρεσαν να βρούνε λύσεις στο να κρατήσουν τους «βυσσινί» στην Β’ Εθνική μπάσκετ, και έτσι με επιστολή προς την ΕΟΚ, δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, σημείο που τους οδήγησαν οι οριακές καταστάσεις που υπήρχαν στον σύλλογο.

Έτσι, και με βάση αυτή την εξέλιξη, στην Β’ Εθνική θα ανέρθει η Νίκη Βόλου, η οποία είχε κερδίσει το μπαράζ με τον Πολύγυρο, ενώ στην Γ’ Εθνική την άνοδο κερδίσει ο ΑΟ Καλαμπάκας, ως η ομάδα που ήταν επιλαχούσα να πάρει αυτή τη θέση.

Έρχονται μεταγραφές

Στην ποδοσφαιρική Νίκη συνεχίζεται η αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών και η επικύρωση της μεταγραφής του Παπαδόπουλου…

Ένα ακόμη αντίο υπήρξε αυτή τη φορά από τον Δημήτρη Τζάθα που ανέφερε «ένα ακόμη κεφαλαίο..μια ακόμη σύντομη ιστορία έφτασε στο τέλος της! Νιώθω μόνο υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας και θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκα! Καλή συνέχεια σε όλους σας και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ! Εις το επανιδείν λοιπόν..!

Επίσης χθες έγινε γνωστό μέσω Κέρκυρας ότι προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Παναγιώτης Νάσης …που είχε ανακοινωθεί από τη Νίκη.

Στις 25 Ιουλίου η «πρώτη»

Το νέο ξεκίνημα θα γίνει στις 23 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό σε μια ανεπίσημη συνάντηση ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ και μία μέρα μετά οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά. Για την Τετάρτη 25/7 έχει προγραμματιστεί με παρουσία φιλάθλων η επίσημη «πρώτη» με την παρουσίαση και των παικτών, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Χάνια Πηλίου θα γίνει από τις 6 Αυγούστου έως τις 13/8. Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, που θα κατεβαίνει από τα Χάνια, ενώ έχει κλειστεί και φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 10 Αυγούστου στα Χάνια.

Στις 23 Ιουλίου η Γ.Σ.

Σε γενική τακτική συνέλευση για τις 23 Ιουλίου καλεί τα μέλη της η Ερασιτεχνική Νίκη με θέμα ημερήσιας διάταξης τον οικονομικό απολογισμό των τμημάτων. Αναλυτικά στο κάλεσμα των κυανόλευκων σημειώνεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 14/06/2018 καλεί σε Γενική Τακτική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23/07/2018 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα έναρξης την 6.30 μ.μ.

Θέμα ημερήσιας διάταξης : Οικονομικοί απολογισμοί των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το ½ πλέον ενός, των

μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 30/06/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 7.30μ.μ. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου