ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλη μία εκδήλωση πριν την «πρώτη»

αλλη-μία-εκδήλωση-πριν-την-πρώτη-795842

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς με την πρώτη προπόνηση γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου, για αύριο είναι προγραμματισμένη μια ακόμη εκδήλωση ραντεβού με τους φιλάθλους. Αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου, στο κέντρο εκδηλώσεων «Φίλια Γη» στο δρόμο προς την Άλλη Μεριά, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τον γνωστό κρητικό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του, στην εκδήλωση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για την παρουσίαση του μεγάλου χορηγού, των νέων εμφανίσεων και των νέων ποδοσφαιρικών αποκτημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018-΄19. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00 και η κάρτα εισόδου κοστίζει 10 ευρώ.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν εν τω μεταξύ τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (εφόσον η ομάδα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα μας

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ξεκινά προετοιμασία στον Βόλο 23/7, ενώ στις 30 Ιουλίου «ανεβαίνει» στο Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο και εκεί θα παραμείνει έως τις 9 Αυγούστου, ενώ μετά θα υπάρχει το μοντάρισμα μέσα από τα φιλικά.

Ως τώρα φιλικά του Αυγούστου που έχει επίσημα ανακοινώσει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, όπως και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το πρώτο φιλικό με τον Αρη στις 12/8, ένα με Ολυμπιακό Πειραιά ή τη Λάρισα και ακόμη με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας, ο ΓΣ Αλμυρού, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

Θυμίζουμε, πως οι παίκτες θα περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και για μία εβδομάδα θα προπονούνται στο Βόλο (πιθανότατα στο αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου