ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πλήρη οργάνωση βαδίζει προς την έναρξη της προετοιμασίας

με-πλήρη-οργάνωση-βαδίζει-προς-την-ένα-796690

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Διεργασιών… συνέχεια, εκδηλώσεις και νέες εκπλήξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό Βόλου και την τρέχουσα εβδομάδα, πριν την πολυαναμενόμενη από τους φιλάθλους έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, στις 23/7.

Οι διοικούντες της ομάδας, όπως είχε ήδη εξαγγελθεί την επομένη της λήξης της περασμένης σεζόν, που βρήκε τους Βολιώτες να πανηγυρίζουν, ασθμαίνοντας… την παραμονή τους στην κατηγορία, με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις έφτιαξαν την ομάδα που θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με ξεκάθαρο στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη περιλαμβάνει ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών, με τελευταία σημαντική προσθήκη στη φαρέτρα του Μακεδόνα προπονητή, τον έμπειρο από επαγγελματικά πρωταθλήματα Άρη Λώττα, επιτελικό μέσο, που μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία και να βοηθήσει σημαντικά τον φετινό Ολυμπιακό.

Ο Λώττας έρχεται να προστεθεί σε παίκτες, που δεν έχουν μόνο εντυπωσιακό βιογραφικό, αλλά και όλα τα φόντα να βγάλουν την ομάδα από τη Γ’ Εθνική, στην οποία… βολοδέρνει τα τελευταία χρόνια. Οι κινήσεις της διοίκησης περιελάμβαναν ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, ενώ το φετινό χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η πληρότητα και το βάθος στον πάγκο, με αξιόπιστες λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Παρουσιάζει τις εμφανίσεις

Κι ενώ η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου, με «κόντρες» μεγατόνων για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί, μεθαύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη άλλη μια ερυθρόλευκη εκδήλωση στο κέντρο «Φίλια Γη», στο δρόμο για Άλλη Μεριά. Εκεί θα γίνει παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας που φέτος ντύνει η αθλητική εταιρεία «Zeus», ενώ θα παρουσιαστούν όλα τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και μεγάλος χορηγός.

Τα φιλικά

Ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν, θα αγωνίζεται και πάλι στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ μετά την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στον Βόλο, οι ερυθρόλευκοι στις 30 Ιουλίου θα ανέβουν στο Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο, όπου θα παραμείνουν έως τις 9 Αυγούστου. Έπειτα, θα βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα για το προπονητικό επιτελείο, μέσα από τη διαδικασία των φιλικών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, όπως και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το πρώτο φιλικό με τον Αρη στις 12/8, ένα με Ολυμπιακό Πειραιά ή τη Λάρισα και ακόμη με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας, ο ΓΣ Αλμυρού, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

«Χαμός» για τα διαρκείας

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας, για τα οποία ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Υπενθυμίζεται, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (εφόσον η ομάδα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα μας

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου